Damla1717 Kızlar merhaba bu benim ilk postum merak ettiğim birşey var 27 günlük anneyim sezaryen doğum yaptım kanamam bitti ama lohusalık tabi 40 gün sürüyor kanamam bittiğine göre acaba cinsel birlikteliğin dinen sakıncası var mı bilen biri beni lütfen aydınlatsın
Nietzsche Damla1717 canım dinen bilgim yok ama sağlığın için beklemeni önerrim,rahmin daha toparlanmamıştır
deleted77 Damla1717 kesinlikle rahim toparlanması adına 6 hafta beklemenizi öneririm doktorlar da bu yönde uyarıyor 😊
Mirinda Damla1717 benim bildiğim dinen kanaman bittiğinde lohusalığın bitiyor abdest alıp dini ibadetlerini yapabiliyorsun ilişki açıdından 6 haftada rahim toparlanıyor beklemekte fayda var ama benimde kanamam 25 gün sürdü 30. gün birlikte olduk. Dini açıdan günah değil diye biliyorum ama sağlık açısından bekleyebilirsin.
KirmiziOjeli Damla1717 dinen bi sakıncası yok, sadece kendiniz için yapmamanız daha iyi olur. Başka yollarla eşinizi tatmin edebilirsiniz ben öyle yapıyordum
Damla1717 Nietzsche ben bekliyorum da eşim işte hep günah diyorum geçiştiriyorum yine de Bi sormak istedim
Damla1717 Nietzsche dikişimin acımadıgını geçtiğini biliyor😂o yüzden zor tutuyorum ya işte kendimce tatmin etmeye çalısıyorum o da bende seni tatmin edeyim en azından elimle diyor tabi o zaman kanamam vardı o da sakıncalı mıdır 😂
Damla1717 Mirinda sağlık açısından ne gibi olumsuzluk olabilir ki bilmediğim için soruyorum normal doğum yapmadığım için dikişlerin sorun olacagını düşünmüyorum da🤷♀️
Damla1717 KirmiziOjeli ben eşimi tatmin ediyorum ediyorum dediğimde 2 defa oldu zaten peki ya o beni tatmin edebilir mi🤭🤭🤭
Lentlily Damla1717 sonuçta rahminizin bi toparlama süreci var Buda doğrudan cinsel ilişkiyi etkiler ayrıca vajinada dikiş olmayabilir ama içinizdr dikiş dolu
Mirinda Damla1717 bende normal doğum yapmadım ama hemilelik boyunca rahim büyüyor sezaryen de olsa rahmin toplanıp eski haline dönmesi lazım ayrıca sezaryende içiniz dikişli oluyor sonuçta.
Seleniko Damla1717 rahim toparlanıyor canım o ağırlık gidince belki fark etmişsindir toparlandigini o yüzden daralıyor bide bende sezaryan oldum Allah analı babalı büyütsün canm 😊🌺
Bilinmeyenlidenklem Damla1717 dini olarak 40. Günü bitirmeniz gerekiyor, lohusalık kanama bitince bitmez, 41. Gün ilişki konusunda serbestisiniz, lohusalık zamanında birbirinize yasak kılınıyorsunuz 🙏🏻
bekareeksidortace Bilinmeyenlidenklem Keşke araştırmadan yazmasanız. 40 gün belirlenen maksimum süre. Adet süresinin maksimum 10 olması gibi bir durum. Her kadın adet kanaması için 10 gün beklemiyor. Kanaması bitince adeti bitmiş oluyor. Ki bilirsiniz ki her kadının adet gün sayısı değişkenlik gösterebiliyor. Lohusalık kanaması da aynı şekilde. Kanama bitince lohusalık biter. 40 günden fazla olursa özür kanamasına girer. Burada soru soran hanım için en fazla sağlık açısından bekleseniz iyi olur diyebiliriz ama günah diyemeyiz. Saygılar
Laledmrrr Damla1717 var tabi hem rahminin toparlarinması lazım hemde dinen günah diye biliyorum sen bilirsin yinede🤷🏻♀️