• +18
  • Ust uste kac orgazm ?

Yani aslinda bu yonunuzu kesfedin diye yazdim . Atiyorum orgazm oldunuz ya . 1 dakika bekleyin bidaha dojunun kendinize tekrar oluyosunuz 1 dakika bekleyin tekrar dokunun ….. boyle uzatip gidiyo

Blueblueee ben birkere oluyorum aradan baya zaman girmesi lazım ki tekrardan olmam için eşimle yapınca orgazm olmam baya zmaan alıyo 40 dk sürüyo

Sizinki zincirleme orgazm. Birçok kez olduğumu hattırlıyorum ama hiç sayma ihtiyacı duymadım sayıya vurmamak gerek yoksa ne anladım ben o işten

Laledmrrr 1 dakika bekledikten sonra yada 2 3 dakika oluyi . Yoksa bende de ilk basta hassasiyet oluyo

Blueblueee evliyim 😢 nasıl anlatsam hiç bir şey hissetmiyorum yapmayı bilmiyorum sanırım 😢😢 Doğumdan sonra daha da azaldı. İlişki sırasında zevk alamıyorum

Blueblueee Yaa bunu tekrar nasıl yapabiliyorsunuz şaşırdım gerçekten🙂.Ben mast yaptığım zaman yani yaptıktan sonra elimi oraya götüremiyorul bile bi tuhaf oluyorum.Bu durum sizdede olmuyormu?

Blueblueee Tahriş olmuyor mu orası yano kadar nasıl yapabiliyorsuniz elinizde mi uyuşmuyor kız 😂

Acun beyin sevdiğim bir atasözü var “ Hay maşallah “