Kerimcan sen sagol baci men istemirem qadinlar utansin uzulsun olardan asli olmayan seylere gore biz neqede zeyif olsaq o qeder çox uzuleceyik çünki bu iş beledi sen guclu olacaqsan ki hec kim seni eze bilmesin esas yoldaşidi inanin yoldaşi ile arasi yaxsidisa bitti ondan sonra qalab bu dunyada olan heçkimin sozu meni yixa bilmez ancaq he yoldasla boyul prablemler olanda anlasilmazliqlar olanda bax onda butun dunya meni basa duşse zeree mene maraqli olmaz insan heyat dostu yoldasi ile arasini herzaman yaxsi tutmalidi gulmeli eylenmeli yoldasi eve gelende surat asmamalidi onsuzda colde min dene prablem stres yasiyilla eve gelendede bir eded sifet sallayan qadin şexsen baci men mene sifet sallan heyat yoldasi istemerem sixilaram bezerem bizde fikirlesmeliyikki onlar kisidi biz uzlerine gulmeliyik oturub misib durmamaliyiq o gun gelin bacim deyirki ayde men senin bezi xasiyetlerinden xoşum gelir ki acini bildirmirsen men abort olub gelib axsam qonaqlarda danisib gulurdum niye ? Deli deyilem ki yaxa veyicsiz deyilem girirdim hamamda agliyidim agliyim uzumu gozumu yuyurdum makyaj zad edirdim bilen olmasin fisyo yene qaldigim yerden davam axi aile bir tek usaq olsun deye qurulmur ki biz bir tek usaqimiz olsun deye evlenmirikki şexsen men usaqim olsun deye evlenmemisem men ailem olsun beyat yoldasim olsun meni anlasin meni sevsin gerisi zaten gelecek revane bacim sozum sene di dik dur her kulekde yixilma hec kimi dinleme bu heyatda en cox yoldasinla arani yaxsi tut ona herzaman guler uz ol bacardigin qeder usaq sohbetini açma burax zama na uzulme demirem get uzul agla sonra sil uzunu gozunu normala don belkse senden balacayam ama inanki bele heyat daha gozel ve yaşanabilir bir yer olacaq