Elman Kerimcan canim mende haminizi cox isdeyirem yaxsiki varsiz vallah yene hec olmasa danisib ureyimizi bosaldirig
Ayteh Kerimcan baci axsam yox namaza duranda yoxlayacam subhe onda qizdirmamida olçecem eyer qizdirmam duşubse onda yoxlamiyacam ay basi olacam yox eyer qizdirmam hemen ki kimi dise yoxlayacam qizlar size atmisdim hamile qizlarin qizdirma tablosunu? Indi atacamhttps://i.hizliresim.com/DOAJNl.jpg https://i.hizliresim.com/2OlZXN.jpg baxin bular hamile qizdarindi yeni bu tabloya gore eslinde revane baci da hamile olmalidi @Revane sen tezden yoxlamaga başla qizdirmani görek qizdirman duşub ya yuksek di
Elman Qizlarim haminiz verdiyiniz meslehetlere gore cox sagolun maraglanacam dediyiniz hekimlerle Allah razi olsun oz getdiyim hekim tanisdi 3ay getdim ortada hecne yoxdu deyirem deyisim
Ayteh Elman baci qoy xalamin gelininden öyrenim gorum ona xaiş eder ki endirim uçün? Qoy ondan deqiq oyrenim eyer tapsirarsa bas uste teki komeyim deysin ancaq baci mene gedeceksense deqiq bir vaxt deyersen ki men butun gunu burda olum sen gedende deyim xalam gelinine oda labariyatorda ki qiza tapşirsin yaxsimi ? Qoy men xalam geliniyle danişim zeng vurum
Elman Ayteh Allah sevindirsin seni canim cox sagol men indi xesdelenmeyimi gozluyurem 10gunum var. Xesdelenim gedim hekim yanina soram analize sadece bilmek isdeyirem ki endirim ederler ya yox analizler tsh,prolaktin,vitamin d,progesteron,kortizol
Ayteh Elman içeri giriş 2 manat verirsen hekime de neçe manat var o qeder ver 5 manat 10 manat gucun çatan çox insafli hekimdi cavan qadindi ozununde xosun gelecek baxi qulaq as men danişdim xalamin gelini ile dedi ki bes men deyerem demeyine ancaq ozude geden de desin ki imkan yoxdu nebilim dene imkansizlidan gede bilmirem hekime ondada özu duşur qiymetinden deyir dedi men deyerem yeneki yanina qiz gonderirem yeride ki baci 20 yanvar metrosumdan biraz yeriyirsen orda kimden sorussan yerin deyecek deyinki resbublikanski xestexanasi adi bele di kimden soruşsa yoldasin gosterecekler 20 yanvar metrosunun yanindan biraz yeriyirsen 6 7 deyqa oralardan souşarsiz
Ayteh Elman baci sen sebirli ol men qiza ses atdim gorum ne deyecek razi olsa labarator qizdan xais ele se eyer qiymetinden duşse he gedersen ses atdim cavab yazsin deyecem baci inanki xosdu hem ozumde gedirem o hekime ozum getmesem hec meslehetde bilmerem xalamin gelininde hormon prablemi var idi 1 ce dene tabletka yazmisdi ele ondada hamile qaldi
Elman Ayteh baci hardaydi sen dediyin hekimin unvani? Mendede hormonlarim problemdi hemdeki polikistozum var.
Elba Revane can o demeyle deyilki yashli insanlar ele olur.sen dushnme olari deyir eger ailenin davamli olmagini istirsense hemishe bir gozunu kor bir qulagini kar etmelisen,esas oduki yoldashin yaninda dursun,esas onla sensen qalanlarini bosh ver.
Revane Elba Sende xow geldin baci aramiza Inwallah sende yazarsan hamileyem 🤲🤲Ne bilim men herweyi beynime salan adamam
Elman Revane ayallaa)) Allah valideynlerive can sagligi versin Baci Allah senede ovlad payi versin tezlikle vallah menimde anam deyirki ay qiz biraz evliliyin dadini cixarin gezin soram vallah deyir vaxtin olmuyacaq deyeceksen kas o vaxti gezerdim) ele deyib arvadida pis eleme fikir edir valideynlerimiz