Elba Axwamin xeyir baci bir az gec qalmiwam ama neyse😊menim hazirligdaki,refiqem yoldawimin dostuyla niwanli idi birgun dersden cixanda yoldawim onun yaninda gorub ama hecne demiyib sonra seheri birde gelib arxamca duwub yol gediwime falan baxib sonra qizdan xaiw edib nomumu istiyib oda qiz yox oldurer meni flan deyib axirda verib sagolsunki,verib birgun mene zeng geldi tanimadigim nomre acigi qorxdum acdim salam deyen kimi sondurdum msj yazdi men bele girumuwem beyenmuwem flan anama dedim nomrem yanib teze nom aldirdim ama qizada demiremki,bele olub qizlar o nomede geldi axirda acib dediki,evde deyecem narahat etme sonra msj yazdi daniwag tani gedirem men esger sen deme mezunniyeteeymiw seher dersde Nata bele biri var bir taniw ol dedi onda dinq elediki,bu verib nomu kusdum qaca qaca gedirdim eve bir yannanda maragli gelirdi buda hergun yigirdi birgun dersden cixanda gelmuwdi birdene dediki,yaxinlawmiwam ac bir defe daniwag mende daniwmag istedim cunki,beyendim 😍sonra daniwdiq ama dalawa dalawa ve bunu tekce bibim qizina deyirdim bir defe bibim qizi alinmir neynirsen besdi dedi.Dedim yox bizim qismetimiz birdi ve 1il mubarizeden sonra evliliye qerar verdik bir gracenin icinde o anasina mende anama dedim elbetde razi deyildiler gucle razi saldim niwanlandig bir il sonrada toy etdik ve min wukur