Revane Elba 7 nomrelide baci hekimle daniwdiq saat 12nin yarisi skoru mawiniynan sumqayitda 2 nomreli dogum evine gonderecek cunki baci bizimkiler gelib gede bilmirde bele elimizde pul qalmadi olanimizda hekime getdi gorek Inwallah yaxwi olar
Natevan Revane duzdu baci emeliyyati dedin 7500 e edibler ele baci ne cox istiyibler soyublar emellice
Ayteh Revane Allah qoysa baci Allah komey olsun baci Allah evezin versin geden teki pul olsun qoy pul getsin teki ancaq caniniz sag olsun pulu derd eleme bacim yaxsi olmana bax strese salma ozunu
Ayteh Revane ayyyy seni opureeen çoooxluu xos geldinn gozumuz yollarda qaldi baci butun gunu senden danismişiq qizlarla agrin sizin yoxdu
Natevan Elba baci buna cvb yazmiwam bilmirem inweAllAh tez zamanda olar baci seninde sevindirici xeberini ewiderik Amin inweAllAh 🤲🤲
Ayteh Elba eledim bir şey çixmadi yene elimi üzdüm artiq bu gun sabah xestelenecem da test zadda eleyen deyilem esi besti da birce xestelensem uzulmeyeceme sadece beynim rahat olarda fikirleşerem
Ayteh Elba esi baci hecne gozlemirem eseblerim pozuldu bos yere formlarida silirem bir para girirem bura postlar falan oxuyuram ayri postlar yadimnan cixmir silecem indi hamsin ay basi olandan sora girerem adamin pisixalogiasi pozulure bir para opurem qizlar haminizi revane baci senide ozune yaxsi bax
Natevan Ayteh Ay baci niye cixirsan cixma bunan sonra mende qariwig soruwmuyaqki,neynedin?xestelendin?yeni o suallarda umudlendirir sen ne gozel rayondasan neynediyinnen haralarisa gezirsense oralardan daniw fso uwag mezusunu bagliyaq qurtasin
Natevan Ayteh Axwamin xeyir baci hardasan sesin cixmir yegin internet yoxdu olan kimi yaz bizee kizzz ozluyoruk seni😘😘😘
Ayteh Natevan can baci doze bilmedim zaten darixdim tezden açdim duz deyir sen baci xeyirlisi Allahdan ayri seylerden danisaq
Natevan Revane can baci AllAh komeyin olsun nece gun qalassan xestexanada?AllAh wefa versin inweAllAh 🤲🤲