Sayqa hamile olsam bele tez buruze vererki?axtinci aybasim 14u olub bu praqramdada ovulyasiyani 28i gosterir hele

Fidan bacı sen bu praqramla öyrenırsen ovulasıyanı?erken hamileliy elametıde ola bıler belke

Fidan bacı sen bu praqramla öyrenırsen ovulasıyanı?erken hamileliy elametıde ola bıler belke

Sayqa yasil kruqa alinan gunler ovulyasiya vaxtidi o hunler elaqede olmax hamileliy ucun ela gunlerdi.

5 gün sonra

Hekime getdim men dedi soyug olmuyub ama gozle bu ay gorek nolur

Fidan üreyim sene dıyeceydım yadımnan çoxıb bırda gösderılen ovulyasiya vsxtı düz deyil bura ınanma bacı

Sayqa omrum ama mende duz cixdiye hekimim demisdi 28i ama burda 31gisterirfi indi sende bagsla sozume gore axinti oldu azca mende .bikmirem yenede nebilm olada biler olmuyada.ama ureyim 29u ovulyasiya testi eledim 2xet dusdu.

Fidan ola bılır canım sen ovulasıya testı et her ay bura coxda ınanma çünki insan her ay eyni vaxt yumurtalamır men hec teste mutacıet etmemıwem amma seffaf ag rengsız axıntı yumurtlamaya işaretdı.Men bu ay qoz suyu içmişem yoldaşımda içib nese ona çox inandım ınşAllaah Allah sebeb salar hamıya💋😘

Sayqa can xeyirli olsun omrum duser insAllah .can mende he testle yoxladgim gun hekimin dediyi gunun sabAhsi gunu idi.goreyde neynirik bu ay😉

salam qizlar inwallah saq salamat qucaqniza qoturersiniz mende cox isteyirem bebesim olsun inwallah olar 🙏🏻🙏🏻azeriyem mende turkiyedende salamlar vetenine

Revane in we Allah bu ay hamile qalarsan. 2 sayli Dogum evinde Baxir o