Aybashinin 11-12 gunden bashla etmeye

Totu cox sagol ureyim aybasi ayin 14u olub hele gozluyumde onda

Fidan bacı men bır hamılelıyım olub tessadufen qalmıwam her şeyin en deqıqıne gedende ınsan yaddan cıxarda bılmır strese. Gırırsen ele bılırsen hamılesen ancaq hamsı stersden olur hec neyi fikirleşmıyesen gerey

Sayqa he onda ovulyasiya tesrlerine yox deyek😊 onu inanirsan nece neferden estmisem.ama istee ustemez dusunhrsen

Qizlarr tez tez sidiye gedme neyden olar🤦🏻‍♀️

Fidan belke soyuq olub can bawqada hamılelıyden olur😊

Fidan men ovlasıya test etmemişem düşünmüremde vallah menim psixologıyana göre men onu edıb 2 xett gorsem o ay hamile qalmasam baya çökerem😂

Sayqa hamile olsam bele tez buruze vererki?axtinci aybasim 14u olub bu praqramdada ovulyasiyani 28i gosterir hele

Fidan bacı sen bu praqramla öyrenırsen ovulasıyanı?erken hamileliy elametıde ola bıler belke

Fidan bacı sen bu praqramla öyrenırsen ovulasıyanı?erken hamileliy elametıde ola bıler belke

Sayqa yasil kruqa alinan gunler ovulyasiya vaxtidi o hunler elaqede olmax hamileliy ucun ela gunlerdi.

5 gün sonra

Hekime getdim men dedi soyug olmuyub ama gozle bu ay gorek nolur

Fidan üreyim sene dıyeceydım yadımnan çoxıb bırda gösderılen ovulyasiya vsxtı düz deyil bura ınanma bacı

Sayqa omrum ama mende duz cixdiye hekimim demisdi 28i ama burda 31gisterirfi indi sende bagsla sozume gore axinti oldu azca mende .bikmirem yenede nebilm olada biler olmuyada.ama ureyim 29u ovulyasiya testi eledim 2xet dusdu.

Fidan ola bılır canım sen ovulasıya testı et her ay bura coxda ınanma çünki insan her ay eyni vaxt yumurtalamır men hec teste mutacıet etmemıwem amma seffaf ag rengsız axıntı yumurtlamaya işaretdı.Men bu ay qoz suyu içmişem yoldaşımda içib nese ona çox inandım ınşAllaah Allah sebeb salar hamıya💋😘