Kerimcan Revane InwaAllah sende de ele olar Hamilelik olar ele adam var hec gosdermir 1 hefte sora gosderir
Kerimcan Ayteh bilirem baci. Amma kenardan mudaxilesiz olmur. Yoldawimda evvel raziydi sora fikrin deyiwdi
Kerimcan Natevan Allah komeyin olsun baci. Nevroloji problemi var baci? Eplepsiyadan bawqa. Allah ona da komey olsun sene de ki, yorulmuyasan. Imkan tapan kimi uzan ayagini da biraz yuxari qaldir. Kaw sene komek eliye bilerdim
Kerimcan Revane 37 hamilelik ola biler he? Menim bawim cixmir termometrden ele burdan oyrendim deyesen hamilelik olcusudu baci?
Ayteh Kerimcan https://i.hizliresim.com/valOz6.jpg Baci bu linke bax kadinlar kulubunden bir qizin hamileleik tablosudu ondada 37 di axirda
Kerimcan Kerimcan Revane qarnimdada agri yungulvari sanci variydi sol terefde. Sol ayagimi da yere basanda agriyirdi ele bilirdim hemin gun xesdelenecem ayin23u amma seherisi uje agri getdi.
Kerimcan Bir nece gun gozle baci mayalanmadan cox wey aslidi. InwaAllah bu ay sevinersen. Qan testi eletdire bilmezsen? Yoxsa ozun isdemirsen eletdirmek?
Kerimcan Ayteh hee baxdim Cox sagol baci. Senin vaxdin ne vaxtdi? InwaAllah Allah seni sevindirer bu ay
Ayteh Natevan sanci ola seydi baci hekimine de sanciya gore sene sam yazacaq baha deyil ucuzdu mendede ele sancilar olurdu qorxurdum ancaq normaldi matqa genişlemeye basliyir onunçunde sanci olur sebirli ol Allah mukafatini verecek sebr cek coxlu le havle vələ kuvvete ille billeh de tez tez