Kerimcan he baci şekilin ustune basmirsan yeqin ona gore şekile basmalisan sonra tezden yukleye basmalisan

Ayteh yukleye vururam alinmir baci. Sen orda qeydiyyatda varsan? Belke deyirem qeydiyatin var deye sende alinir

Ayteh baci menim bawima ele hadise Cox gelib texmini bilerem men sen meni bawa sal 2ci xett var aa o texminen 2mm enindedi. Bir terefinnen ciz kimi cixib yoxsa Ele o duz xettin eni boyda cixib? Bawa duwe bildin ne dediyimi?

Ayteh vaxdi kecmiwdi baci. Yadimda deyil ne vaxtiydi amma mennen evveliydi biliremki

Kerimcan duz xetdin eni boyda çixib baci birdefe sen dediyin çiziq kimi çixmisdi ay basi oldum oda 4 5 saat sonra olmusdue ancaq indi test eden kimi çixdi goresen yoldasima deyim gelende alsin test deyibde sevindirmek istemirem ki olmaz birden ancaq dediyi ni anladkm baci

Ayteh baci men ogluma sud veren vaxtlar vaxdimnan kecmiwdi test etdim ciz kimi cixdi ele bildim hamileyem 20gunnen sora xesdelendim hele hemin gunde getdim hekime ki, aciliw varsa qarwisi alinsin hekim dedi hamile deyilsen. Hormonlarin tam qaydasina duwmeyib. Baci kecen ayda 4gun gecikdim amma 99% eminiydomki hamile qalmaram bagiwda sende baci qorunurduq. Test etdim o dediyim ciz cixdi. Bildimki yalandi. Amma indi test edende eni boyda cixir. InwaAllah sevinersen bu ay baci Allah yardimcin olsun.

Kerimcan yani o neqativ de olsa qirmizi xet cixire hemise 1 xet bax o xetdin eni kimi cixmisdi indi ?sende ? Cox zeif gorunur ancaq eni ele bil o xet kimidi amcaq solğundu Allahim bilmirem var yoxdu dusub test alim deyirem ancaq yoldasimnan icazesin duşe bilmerem oldurmeze meni prosta birden gorer biler pis olarda mene niye dememisen ozunede demek istemirem sabah olsun gorek baci deyesen rayona sabah gedeciyk rayonda qalacam men 6 7 gun anam gilde yoldasim bakiya qalidacaq orda aldiraram test ya ozum alaram baxariq işdi xestelenmesem dua et baci qurban sene

Natevan Allah kömey olsun baci yaxsi olar maraqlidi vaxtindanda keçib mene ele gelir gec mayalanmadi ona gore çixmir testde

Ayteh can InwaAllah hamilelik olar baci.amma mence evvelceden bilsen yaxwidi ki, getmek ziyan Eder baci.he baci indi mende o hemwe cixir ee 1 xett bax onun kimi ele onun eninde cixib amma kolgesi var tam qirmizi cixmir. Baci 1ci uwaqdada ele olmuwdu mende. 4ayimda ele bele yoxlamiqdim test yene ele kolge cixirdi 6 ayimda yoxlamiwdim onda tund qirmizi idi) Amma uwaq olmuyanda qiraqdan ciziq cixir.

Kerimcan he baci Allah razi olsun baci hamile olsamda getmek zorundayam yuxarda niyesin natavan baciya yazmişdim oxuyarsan Allah yardimcimiz olsun qizdar dua edin coxlu 😘😘😘

Ayteh he baci oxumuwdum. Qismetde varsa olacaq baci. Allah ozu qismet elesin sevinesen InwaAllah

Kerimcan Amin bacican Amin revaneyede bacisinada obiri baciyada adin oglan adi yazib ona gore bilmedim ne deyim😊😊

Kerimcan baci birde bedenim qaynardie od kimidi axrinci defe ilk hamileliyimi oyrenmeden evvel bele qaynar idim hele yoldaşimda dedi ne qaynarsan yanirsan ele bil qam qaynar idim indi de elimi bonuma qarima bedenime vururam qaynardi qizdirmami ölçurem gorum neçedi ele bele

Qizlqr indi ölçdum yene qizdirmam 37 di eslinde gunduz olculen sayilmir cunki herelet edirik amma ele bele etdim yene 37 de durub başim çixmadi