Natevan Allah mene de qismet etsin InwaAllah. Mende Cox isdeyirem baci.

Natevan Amin bacim Allah qorusun. Ovladinizi sag salamat qucaginiza alasiniz

Natevan axwamin xeyir baci uzurlu hesab ele biraz baw qariwiqdi deye imkan olmur mesaja tez cavab yaza bilmirem

Natevan bacim adamnan aslidi. Menim qarnim lap balaca olub. 5 ayinnan sora bawdadi bilinmeye. 8 ayim tamam olmuwdu deyirdiler ele bil 6 ayliqdi qarnin

Baci hicaba kecmek hekayeni oxudum maraqlidir. Mende qiz vaxdinnan hicabdayam. Ailemiz dindar deyil. Tek namaz qilan men idim. Atam hicaba kecmeyime narazi Idi. Anama deyirdi bilmek olmaz gelecekde kime qismet olar yoldawi belke razi olmaz. 3 il evvel orucluqda butun ayi oruc tutdum elhemdulillah. Cox isdeyirdim hicaba kecmeyi dua eliyirdim. Qedr gecesinde oyaq qalmiwdim. Seher imsaka az qalmiwdi atam geldi bawimnam opdu dedi hicaba kecmek isdeyirsen kec.

Natevan baci mende o qeder sevindim ki. Ilk fursetde iwleyirdim maawimi aldim getdim magazadan aldim hicab paltarini ele evede hicabli getdim. Yoldawim namaz qilan deyil. Amma hicabda oldugumnan memnundu. Carwafa icaze vermir. Allah qelbini islah etsin. Bu ayin 23u 3il tamam olacaq hicaba girdiyimin

Natevan besne baci esas saglihidi. InwaAllah sag salamat dogular korpen. Baci ayliq dualar var onlari oxu coxlu zikr et

Natevan Cox tesirlendim baci Allah her zaman ailenizi dinli imanli etsin. Cox gozel daniwmisan qardawinla baci. Gelininiz ucunde cox sevindim vallah. Allah sonacan etsin gozel bacim. Amin InwaAllah Allah menim de yoldawimi hifz etsin once namaz qilsin sonrada carwafa he desin. Baci qaynatanin yaninda bawini baglayirsan?

Natevan internete gir baci yaz ki, hamile qadinlarin ayliq dualari. Baci gelecek hansi dualari etmek lazimdi. Men hemwe ayetul kursini oxuyurdum amma inanki ezberleye bilmirdim halbuki goturumum yaxwidi. Ogluma hamile qalanda o qeder qulaq asdim ki, seher yoldawim iwe gedirdi oglum qarnimi ele tepikliyirdi ayetul kursini qowurdum inan Allaha sakitlewirdi mende yatirdim. Anadan olannan sora yene yatizdiranda ayetul kursini qowurdum telde ya ozum oxuyurdum yatirdi. Men ele ezberlemiwem baci. Ele tez yatirdiki. Coxlu Zikr et gozel bacim.

Natevan Duzdu tehsilini yarimciq qoymaqda duz elememisen Amma elhemdulillah bacim Rebbim sene gozel aile bexs edib.

Natevan Mende ortunmurem baci. Teze gelende dediler ac bawini sonra utanacaqsan aca bilmiyeceksen mende acdim.

Natevan Besne qismet baci. Men iwden cixmiwam amma hemin vaxt direwseydim cixmaya da bilerdim. Indi deyirem kaw cixmazdim amma qismet demek bele meslehet imiw

Fidan bacı ovulasiya testi harda satillar ve neçiyedi ? Qiymeti siz bakida yaşayirsiz?