Natevan can Allah razi olsun senden adim lemandi ) yoldasimin adiyla acmisam ona gore elman qalib

Natevan canim sogan suyu icmirem mualice aliram sogan suyuda icmisem ama xeyiri olub ama endometriyani naziklesdirdi. Xesdeliyim dunen bitdi hekim bu ay falekul yetisdiren derman yazib 2ci gun 11ci gunumdu gededem uziye cox narahatam birden yene yetismez

Elman Menim oglum var baci. Hamile deyilem deyesen. Bilmirem var nese ya yox.

Elman InwaAllah Allah sene de xeyirli ovlad qismet Eder bacim

Qizlar salam. Belke bileniniz olar, demeli men yoxlanmiwam hec bir problem yoxdu deyir hekim. Amma yoldawimda faiz 17 faizdir. Amma hekim ona deyib ki bu az faiz deyil, eyer her xaniminizda saglamdirsa hamilelik olmalilidi. 7 aydir evliyem, ancag qalmiram. Awagi faizle tutmagi mumkundur?

Natevan Axwamin xeyir baci. Necesen? Ozunu nece hiss edit sen? Qaynatamgil bizdediler deye uzurlu hesab ele mesajini gormemiwem gec gec girmiwem bura. Duwuk tehlukesi yoxdusa Hecne olmaz mence.Amma uzun yol ucun elbetde ziyandi. Birdeki bedennen aslidi ele adam var ziyan olur elesi var hecne olmur

Natevan Cox sagol gozel bacim. O senin qelbinin gozelliyidir😍 Cumlemizden Allah razi olsun

Natevan Salam bacim can qadan alim senin. Allah yoldawinin ziyaretini qebul etsin InwaAllah. Bawa duwurem seni. En cox yoldawini isdiyir adam . Aglama baci. Allah size emeli saleh ovlad qismet etsin InwaAllah sevinmiw bendelerden olasiniz

Natevan Yox baci esdafurullah me bezdirmek sen menim axiret bacimsan. Deyesen hicablisan baci.

Natevan ne vaxt olsa ureyini bowalt yaz bacim. Men hecne baci vaxdima var. amma dunen test etdim 5 deqe flan sora 2ci xett duwdu. Cox qorxuram baci. Allah xeyilisi nece meslehetdise onu yazsin talehime. Amma Mende ele olur xesdelenmeyime yaxin 2 xett cixir. Bir defe de ele allanmiwdim hele oglum teze olmuwdu. Getdim hekime dedi hamilelik deye. Indi deyirem belke yene ele olub.