Ayteh Kerimcan baci sizin mehrem sohbetinize kimsenin qarismaqa haqqi yoxdu bu ana ve atada olsa men dindar biriyem bh haqda bilgim var ummiyetle nece usaq oldu neynedi bu sizi elaqeder edir tekce
Kerimcan Ayteh bilirem baci. Amma kenardan mudaxilesiz olmur. Yoldawimda evvel raziydi sora fikrin deyiwdi
Kerimcan Revane baci Mende oglumda xesdelenen gunu cox solgun gosderdi seherisi tezden eledim gosdermedi axwam gosderirdi seher gosdermirdi. Sora hekim dedi mayalanma gec gedib Ona gore ele olub. Amma eslinde seher yaxwi gosdermelidi
Kerimcan Revane InwaAllah sende de ele olar Hamilelik olar ele adam var hec gosdermir 1 hefte sora gosderir
Kerimcan Natevan Allah komeyin olsun baci. Nevroloji problemi var baci? Eplepsiyadan bawqa. Allah ona da komey olsun sene de ki, yorulmuyasan. Imkan tapan kimi uzan ayagini da biraz yuxari qaldir. Kaw sene komek eliye bilerdim
Kerimcan Revane 37 hamilelik ola biler he? Menim bawim cixmir termometrden ele burdan oyrendim deyesen hamilelik olcusudu baci?
Ayteh Kerimcan https://i.hizliresim.com/valOz6.jpg Baci bu linke bax kadinlar kulubunden bir qizin hamileleik tablosudu ondada 37 di axirda
Kerimcan Kerimcan Revane qarnimdada agri yungulvari sanci variydi sol terefde. Sol ayagimi da yere basanda agriyirdi ele bilirdim hemin gun xesdelenecem ayin23u amma seherisi uje agri getdi.
Kerimcan Bir nece gun gozle baci mayalanmadan cox wey aslidi. InwaAllah bu ay sevinersen. Qan testi eletdire bilmezsen? Yoxsa ozun isdemirsen eletdirmek?
Kerimcan Ayteh hee baxdim Cox sagol baci. Senin vaxdin ne vaxtdi? InwaAllah Allah seni sevindirer bu ay