Rouge Guncelanne böğürme istemsiz gelir ya .yavas yavas ileri gittikce alışıyor zamanla anca öyle ve hepsini almak onemli degil bence sen ne yapman gerektigini nereye dokunursan daha cok zevk alır biliyosan isteyerek yapıyosan tamamdır
Antisosyall Gamzeninannesi zevk suyu biraz degisk kokuyo onu almış olabilir veya bosaldimi acaba kokudn bahsetme bosaldnmi o an die sorabilrsn bide ilk kez denediysen cok ielri gittiysen bogazina değmiş oda kusturms olabilir cok iceri alamdn hafif hafif yapsaydin alışırsin zamnla 69mu yaptın yoksa normalmi?
Happykidsci Gamzeninannesi ben hiç kusma dım ama azıma aldıkça miydem bulandı öğürdüm hep eşim de yapmamı istemiyor daha Ama ben yap ak eşimi mutlu etmek istiyorum cesaret edemiyorum
Pembekoala_ Gamzeninannesi bende 1 kez yaptım yutmadım ama tiksindim hemen kustum😂ne guzel eşin utanmıs benımki nerdeee😊utanma yok hala hergun istiyo. Bir kere tiksindim bir daha asla yapmam 2 senedir hıc yapmadım.
Panda Gamzeninannesi Çiki çiki çikilota sür o zaman kusmazsın bende burda duymuştum🤪😄 @Kis_masali Bi el at hele şu meseleye😜
Kis_masali Panda 😂😂 @Gamzeninannesi yaglar var aromali ve pandanin dediği gibi cikolata. Yag denemedm ama cikolata denedm. Gercekten ikimizinde cok hosuna gitti.
Panda Kis_masali fantaziyeye gel🤪hangi çikilotadan kullannıyon bea ben yapsam onu adam her gün yapmamı ister asdfghjkljı😄
Lentlily Kis_masali ya asil o yağlar insanin miğdesini bulandiriyor bence güzel bir duş sonrası hic bişeye gerek yok çünkü ben hic koku fln almiyorum yani
Kis_masali Panda nutella kullaniyom kanka😂tabi sakso sirasinda yüzüm gözüm her yerim cikilata oluyo orasi ayri😂😂😂😂
Kis_masali Lentlily olabilir canim. Dedigim gibi denemedm hic. Gerci zevk meselesi de olabilir. Benim icin yag,cikolata falan gerek yok. Sade de seviyorum ajsudyd😂😂😂fantazi olsun diye şeyediyorum😂😂
Kis_masali Panda sbsbdjfb ciki ciki cikilata da ayri bi tat,şehvet veriyo ama bu yönden bakiyorum ben😂
Kis_masali Panda karışık diyelim😂o degilde esime ilk cikolata surelim dedigimde neeeee demişti 😂😂simdi kendi istiyo. Sen de dene bayılır bence😂
Panda Kis_masali Ben o çiki çiki çikilotayı orda yersem bi daha çikilotayı sade haliyle nasıl yerim alışkanlık haline gelir asdfhkljl😄
Momm2260 Gamzeninannesi koku pislıkten degıldır kadında da erkekte de olan. Koku onlarne kadar yıkarsan. Yıka. Normal fazlami kokledin bacı ılk yapmissin ya. Bogaza kadar gelmeseydı ıyıydi☺️