Lentlily Kis_masali ya asil o yağlar insanin miğdesini bulandiriyor bence güzel bir duş sonrası hic bişeye gerek yok çünkü ben hic koku fln almiyorum yani
Kis_masali Lentlily olabilir canim. Dedigim gibi denemedm hic. Gerci zevk meselesi de olabilir. Benim icin yag,cikolata falan gerek yok. Sade de seviyorum ajsudyd😂😂😂fantazi olsun diye şeyediyorum😂😂
Kis_masali Panda nutella kullaniyom kanka😂tabi sakso sirasinda yüzüm gözüm her yerim cikilata oluyo orasi ayri😂😂😂😂
Kis_masali Panda sbsbdjfb ciki ciki cikilata da ayri bi tat,şehvet veriyo ama bu yönden bakiyorum ben😂
Kis_masali Panda karışık diyelim😂o degilde esime ilk cikolata surelim dedigimde neeeee demişti 😂😂simdi kendi istiyo. Sen de dene bayılır bence😂
Panda Kis_masali Ben o çiki çiki çikilotayı orda yersem bi daha çikilotayı sade haliyle nasıl yerim alışkanlık haline gelir asdfhkljl😄
Momm2260 Gamzeninannesi koku pislıkten degıldır kadında da erkekte de olan. Koku onlarne kadar yıkarsan. Yıka. Normal fazlami kokledin bacı ılk yapmissin ya. Bogaza kadar gelmeseydı ıyıydi☺️
bittercikolata Gamzeninannesi kuzum burda okumuştum öncesinde naneli şeker alınca iyi oluyormuş bulantı koku tat vs etklemiyormus bi dene istersen 🤗
Merve11 Gamzeninannesi aynısı benim de başıma geldi ama biz birlikte olmadan Bi 10 dakika önce falan yemek yemiştik ben ona yaparken bir anda ne yediysem kustum eşim kalktı temizledi sonra falan baya da güldük olabilicek şeyler bunlar bence