Kızlar benim eşim ılışkıye gırıcegımız zaman bana ılgı gösterıyo ılıskı bıttıkten sonra kötu davranıyo terslıyo böyle durumda olan varmı acaba

Blmıyorum canm beraber olmadan o an cok ıyı hersey bıttıkten sonra terslıyo arkasını dönüp yatıyo 😔

Esra32 erkekler ısıne nasıl gelirse bende kavga yaptım bugün

Bende kavga ettm bıdaha beraber olmıcam süreklı böyle yapıyosun dedm ama yıne aynı hıc degısmıyo sana öyle gelıyo dıyo ınsan anlamazmı ya 5 dakka önce ıyı sonra bıanda noluyosa farklı ınsan oluyo

Esra32 benımkı gene hamılelımde problem olduguna benı ve aılemı sucluyo

Hamılemısın kac senelık evlısın ben 4 senede bu hale geldım

Esra32 çok canım hamıle degılım su anda ıkı hamılelık gecırdım ben 10 haftalıkken kalplerı durdu cnm sımdıde hamıle kalamıyorum

Anladm canımm benımde 2 tane evladım var ama eşim kıymetını bılmıyo ılgılenmıyo gercekten anlamıyorum telefonla ugrasıyo devamlı kafayı yemek üzereyım 😔

Deryasss amin saol canımm karıstırıyorum bısey yok acıkcada soruyorum bısey varmı bıseymı yapıyosun dıye yemnler edıyo yok dıyo ama ılgılenmıyo etmıyo napıcam blmıyorum

Emsal belkıde yoktur CNN uzme kendını bende bı hamıle kalsam evlatcım olsa kocam daha kıymetımı bılcek

Esra32 bilmiyorum kuzum esım bu aralar ıckıyıde fazla kacırıyo ondanmıdırr nedır

Deryasss cocuk ıstıyomu pekı guzelce konussan anlamazmı ıcmese cocugumuz olsun desen allahım ınsallah nasıp eder kuzum