Esra32 ıstıyo cnm bugun ogle yemegınde ıcmeye kalktı en sonunda dedım ben gayretlım o kadar hap yutum sende gayretle dedım kızdı ortalı kaldırdı sonra hatta kımse gormeden ozurde dıledım zaten adetım gelcek dıye streslıyım anla dedim kayınpederımın yanındada devam ettıttı bazen delırcem kuzum

Deryasss canm naparsan yap bunlara ıylık yaramıyo hep kendı dedıklerı olsun ıstıyolar allah ınsallah nasıp eder

Canım o evlenmeden önce seninle ilgileniyormuydu

Bunu konuştuğunuzda ne yaptılar sert mi davrandılar

Rumos30 evet canm ılgılenıyodu cok ıyıydı 4 senelık evlıyız su 1 senedır hıc ılgılenmıyo aksamları gec gelıyo hemen telefonla ugrasıyo beraber olurken ıyı ama hersey bıtınce kötu davranıyo terslıyo azarlıyo

Esra32 ınsallah Cnm haklısın kendınden sogutuyolar ınsanı

Esra32 bide beni en çok uzen ailemede laf atıyo hep kavga yapıtımızda falan ama onlar alışmış aıle ıcınde kavga yapmaya alısık onlar

Allah yardımcınız olsun valla hepinize ayrı üzüldüm

Esra32 benim alt katimda oturuyolar ama oglen yemegini birlikte yiyiyoruz

Deryasss Anladm kuzum helede annesının babasının yanında sana bagırması cok kötu bısey hakkında herseyın hayırlısı olsun canm belkıde bı evladınız olsa hersey duzelır ıckıyıde bırakır

Esra32 bende hep dua ediyorum evladim olsun diye hem ben cok mutlu olcam iki hamilelimde uzuldum cok hemde kocam da daha mutlu olcak allah hepimize yardim etsin insallah Sen kayinvalidenlee yakinmisin

Deryasss kaynanamla beraber oturuyorum malesef canm 😔 kötu seyler bazen bu yuzden oluyo

Kızlar takmazsanız bırakırsanız bu şekilde olmaz siz onların üstüne gittikçe hatrını saydıkça geri tepiyorlar siz umursamayın onlar size döner zaten

Rumos30 canm valla benımkı ben umursamazsam o hıc umursamıyo bende evlılıgım cocuklarım ıcın herseyıne katlanıyorum ben ılgılenmeye calısıyorum ama oda bıyere kadar ıste

Esra32 canım sizin sebebiniz biraz da kaynanadan dolayı ordan taşınırsanız daha da düzelir ama yapacak birşey yok artık

Rumos30 aynen öyle canm tasınmamızda ımkansız zaten hep kavga gürültü 😔

Esra32 sana kötülük yapanlar Allah’dan bulsun Rabbim herşeyi görüyor için ferah olsun