Deryasss Anladm kuzum helede annesının babasının yanında sana bagırması cok kötu bısey hakkında herseyın hayırlısı olsun canm belkıde bı evladınız olsa hersey duzelır ıckıyıde bırakır

Esra32 bende hep dua ediyorum evladim olsun diye hem ben cok mutlu olcam iki hamilelimde uzuldum cok hemde kocam da daha mutlu olcak allah hepimize yardim etsin insallah Sen kayinvalidenlee yakinmisin

Deryasss kaynanamla beraber oturuyorum malesef canm 😔 kötu seyler bazen bu yuzden oluyo

Kızlar takmazsanız bırakırsanız bu şekilde olmaz siz onların üstüne gittikçe hatrını saydıkça geri tepiyorlar siz umursamayın onlar size döner zaten

Rumos30 canm valla benımkı ben umursamazsam o hıc umursamıyo bende evlılıgım cocuklarım ıcın herseyıne katlanıyorum ben ılgılenmeye calısıyorum ama oda bıyere kadar ıste

Esra32 canım sizin sebebiniz biraz da kaynanadan dolayı ordan taşınırsanız daha da düzelir ama yapacak birşey yok artık

Rumos30 aynen öyle canm tasınmamızda ımkansız zaten hep kavga gürültü 😔

Esra32 sana kötülük yapanlar Allah’dan bulsun Rabbim herşeyi görüyor için ferah olsun

Deryasss canım yanlış düşünüyorsun.Öncesinde kıymet bilmeyen adam evlat olduktan sonra da kıymet bilmez.Adam düzelir diye çocuk yapmak o çocuğa da haksızlık olur.Çocuk anne babanın mutluluğuyla mutlu birey olarak yetişir.Sorunlarınızı halletmeden durum düzelir diye çocuk yapmayın bence.Çok daha mutsuz olabilirsin sonunda.Eşinle konuş eğer durumunuz varsa bi aile terapistine gidin bence.