Kis_masali Milom ya bence Türk erkeklerinin cm’i belli. 14 cm. Ben sol tarafima daha cok baski olunca vajinal oluyorum. Ve 2-3 dk kendime gelemiyorum haz almaktan.
Rouge Milom boyu degil işlevi onemli .g noktasında cok sayıda sinirler var bu orgazm olmayı saglıyo .ve g noktası vajinanın ön duvarında 3yada 4 cm içinde .kalan kısmı da sadece basınc hissediyo. bu durumda nerdeyse her uzunluktaki penis bu mesafeye ulasabiliyo .yani onemli olan kadının vücudunu tanıması erkegin ise kadının zevk aldıgı yerleri bilip oraya yonelmesi
SansursuzKadin Akrep ortalama 14 mü 😱 14 ne ya kime yeter kocamı boşarım 14 olsa dicem de almadan kontrol etmiştimhahahahahsjdjffk😂
Kis_masali Akrep hahahah bak hic bu yönden bakmamistm😂kocamin lakabi beyaz zenci bundan sonra abshdbd
Blablablaaa__ Milom eşin daha uzun süre kalsın için de ve arkadaşın da söylediği gibi senin vücudunu tanıman çok önemli g noktasını da bulunca iş tamamdır zaten
deleted13 G noktası belinde olsaydı boyut önemli olurdu 3,4 santim içerdeyse herkesin kocasının penis boy okadar vardır diye düşünüyorum😂önemli olan orayı uyarmak.Boy değilde kalınlık etkilidir.
Cikolatalikek Milom işlev önemli 😂 pozisyon bile önemli. Eşim az geç boşalsa ben de üstte olsam oluyorum mesela. 🤷 Gerçi ben değişik değişik şeylerden zevk alıp da olabiliyorum da. 😌
Lagosiyawo Milom yani daha önce başka boyutlar denemediğim için karşılaştırma yapamıcam eşiminki gayette yeterli şu an🤣🤣 ama ben çoğu zaman oluyorum vajinal yani ikimizinde çok şehvetli olduğu zaman mutlaka olurum ben üstte olduğumda daha çabuk olurum mesela
Blablablaaa__ Lagosiyawo üst ve oturur pozisyon ya da oral yaparken baya ileri gidilmisse kesinlikle oluyo vajinal orgazm bence de cm değilde işlev ve doğru pozisyon önemli 😂😂