SansursuzKadin Akrep ortalama 14 mü 😱 14 ne ya kime yeter kocamı boşarım 14 olsa dicem de almadan kontrol etmiştimhahahahahsjdjffk😂
Kis_masali Akrep hahahah bak hic bu yönden bakmamistm😂kocamin lakabi beyaz zenci bundan sonra abshdbd
Blablablaaa__ Milom eşin daha uzun süre kalsın için de ve arkadaşın da söylediği gibi senin vücudunu tanıman çok önemli g noktasını da bulunca iş tamamdır zaten
deleted13 G noktası belinde olsaydı boyut önemli olurdu 3,4 santim içerdeyse herkesin kocasının penis boy okadar vardır diye düşünüyorum😂önemli olan orayı uyarmak.Boy değilde kalınlık etkilidir.
Cikolatalikek Milom işlev önemli 😂 pozisyon bile önemli. Eşim az geç boşalsa ben de üstte olsam oluyorum mesela. 🤷 Gerçi ben değişik değişik şeylerden zevk alıp da olabiliyorum da. 😌
Lagosiyawo Milom yani daha önce başka boyutlar denemediğim için karşılaştırma yapamıcam eşiminki gayette yeterli şu an🤣🤣 ama ben çoğu zaman oluyorum vajinal yani ikimizinde çok şehvetli olduğu zaman mutlaka olurum ben üstte olduğumda daha çabuk olurum mesela
Blablablaaa__ Lagosiyawo üst ve oturur pozisyon ya da oral yaparken baya ileri gidilmisse kesinlikle oluyo vajinal orgazm bence de cm değilde işlev ve doğru pozisyon önemli 😂😂