Rabia en esas 3gun adetimden gecti ağrılarm var diye adet diye dusundum sonra öyrendimki ağrılar hamile olurkende oluyomus.birde canım biseyler cekiyo sanki

Edal benimkide oyle ya cok farkli bu ay

• Edal bunu yanıtladı.

Edal canim sende uyku geliyomuydu sirtin ariyomuydu?Ureyin bulaniyo ama kusmuyomuydun sadece bulanti oluyomuydu

• Edal bunu yanıtladı.

Edal hayırlı olsun tatlım allah saglıcakla gucagına almayı nasıp etsın

Edal nasıl agrıların vardı Cnm agrı derken

• Edal bunu yanıtladı.
        • Edal bunu beğendi.

Revane evet canım uyku var.yeqin sende Azerbaycanlısan üreyım bulanmır hele elede az olur arada nese.ağrım var he belimde falan

Edal He mendede eledi ama aybawima 9 gun var

Deryasss adetin olacak gibi ağrı oluyo ama sadece sol tarafta olmuştu bende bir anda bıçak saplanır gibi 😂

Edal gözün aydın canım allahım sağlıkla kucağına almanı nasip etsin yavrunu senin adına çok mutlu oldum ☺️☺️🙏🏻

Emsal anladım Cnm benımde 6 gün var adetıme ama arada asadada bişeyler olu gıbı ama her zaman dıl bide sol gogsumun yanı acı elleyınce dolgunlasma yok

Deryasss genelde kendimden ve hamile kadınlardan duyduğum kadarıyla göğüs dolgunlaşması ağrısı adet günü geçtikten sonra başlıyo eğer hamileysen günün geçtikten sonra dolgunlaşma olur

Esra32 15 gün gecikmesi normal değil canım bence bi doktora danış