Gelbilibili ilki max 5 dk ikinci diye bisey yok😒 bende istemiyorum ikinci olsun diye bu kadr diyceklerim:( en azindan senin esin ikinciyi senin icin istiyormuş degerlendir bence:)

Kimsemkimimyaw hevesim kaciyo , 20 dk ön sevişmeyi uzun tutuyor ama iş ona gelince 20 saniyede gidiyor en komik tarafı da , boşaldığıni bildiğim halde devam ediyor bitti diyorum yok yok ne bitmesi diyor sonrada hevesim kaciyo bu kadar yeterli hayatım sabah erken uyanacaksin vs geri çeviriyorum 😂

Gelbilibili bu iş tamamen psikolojik düşünce olarak halledecek eşim ilk zamanlar 20 dakika da flan bitirirdi dayanamazdı şimdi 1 saati görüyoruz ön sevilmeyi uzun tutarsak bu süre de uzuyor haliyle

KirmiziOjeli kesinlikle … bizimde sevgiliyken 5-10 dakika sürüyordu ilk başlarda . Ben hiç rahatsızlığımı dile getirmedim ama kendi kendisine farkına varıp halletti . Tamamen kafa da bitiyor istediği kadar uzatabiliyor . 5 dakika da bitirenler ve çözüm üretmeyecektir tamamen böylesi işine geldiği için çözğm bulmuyorlar . Kim uğraşacak 1 saat diyorlar zaar 😂😂

Gelbilibili çok çok uzun sürsün isterim amma ve lakin fındık kurdu uyanmadan halletmek gerek😭 vaktimiz varsa bir saati geçiyor bazen mola verip zamana göre ikinciler geliyor ama eğer az vaktimiz var ve çok istemişsek 15 dkya bitiyor yani istesek 2 dk bile sürer

Olivetti 😂😂😂😂yapmadiklarini yaparlar. Bu sefer bulduklari kari der bu nası bi adammis. Karısından fayda gorememis zaaaar die😂ama gercegi bilseler😂😂😂

Kis_masali ay öyleleri cok fazla sanki evdekine cok güzel yetiyormuş gibi ikinciyi buluyorlar tüm yeteneklerini ikinciye gösteriyorlar😂

Olivetti 😂😂hic anlamadim oyle adamlari. Anlamiycam da galiba😂 Once bi evdeki karına goster yani demi. Gebermiş gibi 2. Ye saldiriyon😂😂😂😂

Gelbilibili İlki kısa sürüyor diye üzme adamı en azından işini bitirip dönüp yatmıyor ikinciyide seni tatmin etmek istediği için istiyor Hevesini kaçırıp canını sıkma zevk almaya bak tedavi olmak istemiyorsa bir nedeni vardır erkek psikolojisi utanıp çekiniyordur belki

Gelbilibili bizim ki de kısa sürüyor ama eşim boşalma dan bekliyor biraz sonra tekrar yapıyor sonra bekliyor sonra tekrar yapıyor
                Boşaldıpı halde biraz daha devam ediyor hemen çıkmıyor
                Biz bu zamana kadar hep ikinciyi yaptık ama artık yapmıyoruz ve geciktirici sprey almaya karar verdik

Olivetti aynen ben de hiçbir şey demedim rencide etmedim kendi kendine çözüm arıyordu sonra çözdü zaten çünkü çözmek istedi gerçekten 😅 insan yıllarca seks yapıp hala erken boşalıyorsa dediğin gibi istemediği içindir kendi işini görüp hiç yorulmadan yatıp uyuyor lafa gelincede işte erken boşalıyorum napiyim deyip sustuyor, kadınların aldatma ya da kendi kendilerini rahatlatma ihtimalini nedense düşünmüyor erkekler o yüzden rahatlar bu kadar ama kadınlar en ufak şeyde aman kocam aldatacak diye düşündüğünden herşeyi çözmeye odaklılar 😀

Acabakimm kafada çözdü işte psikolojik 🥲 bilemiyorum kafasının içindekileri ama çözdü yani 😅

Bu süre olayı gercekten neye göre değişiyor hala anlayamiyorum. Bir saat boyunca normal yollarla erekte kalabiliyorlar mi erkekler hiçbir destek olmadan? Süre sıkıntısı bizde de var bana yetmiyor şahsen ama bişey diyemiyorum üzülür diye, bekliyorum Allah’a emanet