Bu süre olayı gercekten neye göre değişiyor hala anlayamiyorum. Bir saat boyunca normal yollarla erekte kalabiliyorlar mi erkekler hiçbir destek olmadan? Süre sıkıntısı bizde de var bana yetmiyor şahsen ama bişey diyemiyorum üzülür diye, bekliyorum Allah’a emanet

Gelbilibili sizde naz yapıyorsunuz adamcağız ikinciyi devam ettiriyormuş daha ne yapsın ya arkasını dönüp yatsa ? 😅O devam ediyorsa sizde devam ettirin her seferinde böyle hevesim kaçtı diyip geriçevirirseniz o da artık bırakır üzülen siz olursunuz 🤭

MonaRoka biz yendik bu sorunu dün gece🤣 video açtım erken boşalma ile ilgili sigara bile icemeyen adam nasıl erkenden olur izledik adamın dediklerini uyguladık 20 saniye suren ilişki 25 dakkadan uzun sürdü 🤣

Olivetti eşim uzun sürsün istiyor ama yapamıyordu hep diyordu ben yapamıyorum affet deyip bitiriyordu sonra ikincisine dil döküyor neyse ki dün gece azda olsa bı ilerleme vardı 🤗

CesurCivCiv ben o esnada 3 defa üstümü giyinip çocuğu uyutup tekarr yatağa geri dönmek zorunda kalıyorum , bazen heves de bitiyor sürekli gidip gelmeyle

Esmerimmm ya ben ilki bitince sanki ikincisinde zorla oluyormuş gibi hissediyorum o ısrarla bak ben istiyorum desede sanki oda istemiyo da benm için diyor sanıyorum ikincife hep hevesim kırık

Eylem10 yotutebeden video var erken bosalmw ile orda bı izleyin bize azda olsa fayda verdi

KirmiziOjeli ya bu kafada çözme işi nasıl bişey hakikaten çok merak ediyorum şu uygunlama da ki şeyleri okuduktan sonra hem isteğim çok arttı hemde azaldı ne güzel çoğu kişinin ilişkisi en az 40 dk 1 saat sürüyo oral yapıyolar orgazm oluyolar biz niye böyle değiliz diye hevesim kırılıyo artık.Bi çözümde bulamıyorum bi türlü.

KirmiziOjeli ben elimden geleni yapıyorum ki zaten problem eşimde çocuktan sonra değişti isteksiz, sevişmiyo hemen boşalıyo bi kaç dakikada hersey olup bitiyo.Hevesimin kırılmasına çok az kaldı

Gelbilibili İlkini kendisi yapabilir ilişkiye girmeden boşalsın madem çabuk geliyor ikinciye ilişkiye girin daha uzun sürer yada geciktirici sprey var ondan alabilirsiniz.

Kis_masali kesinlikle valla hatta arada eşim ilki kısa sürsün 2. De coşarız diyo kısa dediği de en ez yarım saat 😂😂

Olivetti canımm bizdeki hünerler onlara yeter de hatta fazla bile gelir burda okuduğum o isteksiz adamlara eşleri ne yapsın yani istek olmadıktan sonra iki kişide birbirini isteyecek ki bi çekim olsun öyle degil mi 😉😀😀

Gelbilibili Hiç deme yaa benim eşimde öyle saniyelik sürüyor adam korkudan sevişmeyi bile unutuyor tedaviye ikna ettim ama ilaçlarını bubseferde kullanmıyor 10gujde 15gunde bir ilişki olur oda saniyelik sürüyor kendim i kötü hissediyorum bende kullanılmış gibi konuşmaya çalıştım adam yüzüme iğrenç bir şey söylemişim gibi baktı rezil etmediği kalmıştı resmen bu durumdan bendebcok rahatsızım