Aslen istanbulluyum. Hayatımın 25 senesi orada geçti. Üniversite için bile ayrılmadım. Sonra tayin çıktı 5 senedir uzağım. Küçük bir karadeniz şehrindeydim. Şu an tayinim istanbula çıktı. Bir taraftan aileme memleketime kavuşmanın sevinci, bir yandan tekrar istanbul keşmekeşine girmenin hüznü var üzerimde. Hele şu korona zamanında 1 yaşında bir bebekle orada tekrar yaşamak zor geliyor. Burada en azından çocuğu parka bile götürmek daha rahattı. Taşını toprağını ezbere bildiğim şehirden korkuyorum sanırım. Trafik, insanlar, yoğun iş üzerime üzerime gelecek gibi geliyor. Öylesine kafamı boşaltmak içimi dökmek istedim sanırım. Herkese iyi geceler😊
Öyle dertleşme.
Latte iyi geceler canım bence okadr skma kendini rahat brak hicrette hayır vardrr derler bildigin yer sonucta cabuk alışırsın 😊
Kimsemkimimyaw çok teşekkür ederim kendimi öyle avutuyorum ben de. İnşallah en azından şu korona biter de bıraktığım gibi olur şehir en azından biraz daha
Latte
Ahh karadeniz güzeldir 🙈 neresindeisn suan cok merak ettim :)
Inşallah alisirsiniz tekrardan
saripapatya tokat. Ama gidiyom işte artık.😁
Latte kiz hakimsin ne güzel 🙈🙈🙈 kesin eglenceli geciyordur işin 😅 rabbim yardimciniz olsun
saripapatya cok sağol canım