Kızlar merhaba size biley danışmak istiyorum. Eşimin telefonunda bi kız kayıtlı hemen hemen benle yaşıt, bizim dükkanımız var dükkanın insta hesabından o kıza daha çnce bakmıştı bu sabahta aynı kızı wp da kayıtlı olarak gördüm konuşup konuşmadığını bilmiyorum içim içimi yiyo nasıl öğrenebilirim kızın numarasını da aldım

minionss merhaba canım eşine birşey söyleme PC varsa sende whatsap arp var eşinin telefonunun whatsaap wepi okut mesaj geldiğinde aynen oraya düşüyor bakarsın okursun içinde kuşku kalmaz enazından

minionss baktın mesajları var birşeyler yakaladın o zaman görüntüsünü alır yüzüne vurursun enazından inkar edemez şimdi gidip sorarsan kıskançlıkla seni suçlar konu kapanır en iyisi bu sen bilirsin yine de

minionss canım bence açık açık Sor tabi yalan konuşacak ama sonuçta senin birşeyler öğrendiğini anlayacak bence konuşman çok mantıklı ha birde çok program var wasap wep indir takip et

minionss hattı neyse googleden online işlemlerine gir ordan bak numarayla msajlaşmış mı aramış mı görebilirsin. Tabi eşin gece uyuyoken yap kod gidcek telefonuna onu alman lazım

Semanur21 direk sor bence baska bir kzin nosu ne hakla telefonunda olur ki sahsen ben asla izin vermem ayrica wp giris cikis saatlerine bakabilirsin senjn haricinde cok fazla kuullanyor mu aklima baska bisey gelmiyor canm😑

kalp_kalp [upl-image-preview url=//i.imgur.com/PzuaVeG.jpg]
      Bunu indiriyosun kendi teline sonra esinin telinden watsapin qr kodun o uygulamaya okutuyosun aninda senin telinde esinin watsapi gozukuyo bide esinin anlamamasi icin esinin telinde ayarlardan watsap programinda diger bildiremler secenegi var onu kapaki sen onun watsapina girdiyinde ona bildirim gitmesin.Interneti acig oldugu surece nereye giderse gitsin onu watsapini gore bileceksin.Kendi telindede o programi gizlemeyi unutma gormesin diye.Umarim anlata bilmisimdir sorun varsa sora bilirsin☺️

Panda Çok teşekkür ederim canım da benim telefonda devamlı onda evdeyken bakıyor kendi telefonundan nasıl gizleniyor veya da o eve geldiği zamanlar silip tekrar mı yüklüyüm

kalp_kalp telefon markan ne bunu youtubeye barakarak programini gizliye bilirsin eğer silsen yeniden qr kodun okutmalısın.