• Muhabbet
  • Keşfette çıkan kadın fotoğrafları

Selam kızlar ben bişey sormak istiyorum eşimin instagram keşfetinde sürekli açık saçık kadınlar çıkıyor bakmıyorum diyor yemin ediyor ama benn sürekli kafamda kuruyorum yapmadığına inanıyorum ama bir süre sonra tekrar kendi kendimi dolduruyorum beni bunlar ile suçlama ben seni çocuğumu çok seviyorum kimseye bakmıyorum diyor resmen sürekli bu konular yüzünden onunla konuşmuyorum bana bir akıl verin

busrays Siz Instagram kullanıyor musunuz ? Benim keşfete hiç düşmüyor ,sizin düşüyor mu? Yani nadiren etkileşim olan dans videoları çıkıyor ama onlar da açık değil . Sayfaları engelleyebilirsiniz .

busrays eşinin ve takip ettikleri beğendikleri etkileşime göre düşer keşfete 🤷‍♀️ kendi keşfetine baktığında anlarsın 🙏🏻

Benim keşfet hep böyledir mesela 😅
      [upl-image-preview url=//i.imgur.com/GfYnJ1X.jpg]

Dolunayy o kadar çok engelledim ki bugün normalde girip bakmam eşimin hesabına bugün bi gireyim dedim sürekli her yeri açık kadın fotoğrafları çıkıyor işim yok benim öyle şeyler ile diyor ama ben kendi kendimi doldurmaktan vazgeçemiyorum

deleted77 ya işte sorunda bu bende onda çıkan şeylerden yok hep seni mi buluyor diyorum ona sonra baktım bitane Suriyeli takip ediyor işten arkadaşı acaba o mu bakıyorda düşüyor keşfete dedim kendi kendime sonra salak gibi gene trip attım ve şuan konuşmuyorum ya sorunun çoğu bende biliyorum kıskandığım için yapıyorum bunu anlamıyorum yapmıcam diyorum gece uyurken pişman oluyorum ertesi gün gene aynıyım

busrays bakmadığı şeyler düşmez keşfete bakıyorki cıkıyor benimkininde öyleydi bi ara esımın hesabı bende trip attım küstüm konuşmadım inkar edip durdu sonra aradan zaman gecti şimdide arabalarla ilğili şeyler cıkıyor arabamı değiştircen bakmışın dıyorum vakit gecırıyorum modellere bakıyorum dıyor yani anlıcagın bakıyolar inkar edıp bize vicdan yaptırıyorlar

Evet keşfette çıkmıştır üstüne tıklamıştır mesela instagramda ona göre öneriler veriri hep

busrays vallahi erkek hesabi diye diyorum ben artik onun takip ettikleri fln etkileşim oluyo herhalde diye kendimi rahatlatmaya çalişiyorum. Çünkü benim keşfetimde hep bebek videolari fln cıkıyor onunkinde ayni dediğiniz gibi ve israrla oda bakmadiğini söylüyor

[upl-image-preview url=//i.imgur.com/634PfiW.jpg]
            Bakın burda olduğu gibi neye göre karşına çıktığı yazar.

busrays maalesef bakıyor eşin canım. Bakmadığı şeyler keşfette çıkmaz çıksada 10 tanede 1 tane çıkar ancak

busrays bakmadığı şeyler keşfette asla ama asla çıkmaz . Çıksa da arkadaşın dediği gibi 10 tane de 1 tane çıkar . Lütfen kendini doldurmaya devam et ve gerekeni yap eşine

busrays onlara tıklayıp izlediği için keşfetine düşüyor bu böyledir mesela ben de hep bebek videoları komik kedi köpek videoları makyaj videoları filan çkıyor çünkü onlara tıklayıp izliyorum hep. Yani üzgünüm ama eşin onları izliyor ki onları öneriyor instagram

Anlamıyorum bu adamları!!!
            Eşimin ailesi aşırı derecede muhafazakar diyemem ama öyle eşine süslenmek falan yoktur hele şex için ‘hazirlanmak’ veya istekli bir şekilde sex yapmak hiç yoktur igrenilrler.
            Bunların hepsini hatta daha fazlasını o istemeden ben yaptım kendimin de hoşuna gittiği için. Normal günlerde de süslenirim…

Niye boyle şeyler dikaktlerini çekiyor ya, hele başkalarıni görüpte erekte olmalari beni deli ediyor!!

el_ebruli ya bana aşırı ilgili belkide günahını alıyorum bilmiyorum ama hep mi eşimi bulur bunlar onu anlamıyorum dünden beri yemin ediyor ben senden çocuğumdan başka kimseye bakmıyorum diye

busrays Inşaallah yapmıyordur. Ama genelde ne bakarsan o, kendimden biliyorum en çok baktiklarim çıkıyor 🤔

Ama yemin de öyle kolay bişey değil ki ya….
                Valla ben bidaha iyice şüphenirsem çocuğun üzerine yemin et dicem. Ne bilim o kadar çok paçayı kurtarmak için yalanda yemin söyleyen var ki, en çok careyi bunda buldum. Daha da yemin ederse inanırım herhalde…

el_ebruli benim ki etti hatta çocuğumu görmek nasip olmasın falan dedi beni bunlar ile suçlama dedi karşıma çıkıyor çıkmıyor değil dedi ama sayfayı hemen değiştiriyorum dedi