Mormeneksem busrays aynı seyleri yaşadım bebnimkide aynisini söyledi inanmadım o ara iş gereği 3 ay uzaktaydı şifresi bende vardı baktığı için çıkıyor geldi şimdi yanımda hiç cikmiyir malesef canım bakmış olma ihtimali yuksek
busrays Mormeneksem ya banada işte şey dedi senin hesabıma girip çıktığını ben bilmiyor muyum bu hesabı sen açtın bana öyle bir şey yapacak olsam burdan mı bakarım diyor
Mormeneksem busrays canım ben senin aklını karistirmayim ama bence benim dediğim gibi oluyor çünkü yaşadım yine de sen bilirsin
propofol busrays yani aklınızı karıştırmak istemem ama benim keşfetime hep ilgilendiğim şeyler düşüyor. Ek gıda, yemek tarifleri, spor vs
busrays propofol takip ettikleri erkek bi tane kadın bile yok izlediği tek şeyde hayvanlar ile ilgili videolar ve pubg ile ilgili olanlar nasıl oluyor anlamıyorum bi yandan diyorum bu adam benim hesabına baktığımı biliyor bildiği halde niye yapsın diye
Berrak busrays arkadaşlar yazmış büyük ihtimalle bakıyor .. çünkü benim keşfet kısmımda hiç öyle şeyler çıkmıyor . Eşimde de futbol ile ilgili şeyler var sürekli .
Nesse busrays merhaba baktığı için çıkıyor. Bende eşimin keşfettinde söyledim. Ayrıca şok olmuştum görünce bu ne dedim ya hep kadınlar var hayırdır sen dedim. Hiç mi utanmiyorsun. Yok mok dedi bakmıyorum vs bı baktim temizlemiş sonra takip ettim. 1 hafta sonra yine aynı oldu. Neyse. Dedim sen fazla oldun artık. Sürekli böyle mi yapacaksin. Kem kum yaptı. Çok şükür bütün sosyal meyda hesaplarını sildi. Bende kurtuldum. Zaten ben bile aktif değilim. Oda sildi kurtuldum. Bakıyorlar işte. Maalesef 😑
Mavisim20 busrays yanlıs bilgi vermeyeyim ama kendimden biliyorum neye bakarsam kesfette onunla ilgili seyler cikiyor benim kesfetim anne bebek ek gida ile dolu esiminkide neye bakarsa onunla. Bakmadığın birsey kesfete dusmuyor maalesef ha 1 2 tane aralarda belki cikabilir bilemicem. Ama benim kesfetimde daha hic acik sacik kadin cikmadı cunku hic bakmamda izlememde
Mirinda busrays canım üzmek istemem ama keşfet baktığı beğendiği gönderilere göre düzenlenir. Benim eşimde mesela sadece maç ve kedi videoları var çok nadirdir öyle saçma sapan fotoğraflar onları da engelleyebiliyorsun
Mirinda el_ebruli hayır keşfette istemediğim bir gönderi varsa sağ üstte üç nokta var oraya tıklayıp ilgilenmiyorum diyebilirsin
Gelbilibili deleted77 bnmde eşimin Facebookda bu sorunu var geçenlerde bune be her el attigimda çıplak karı çıkıyor dedim yemin etti ben girip bakmam dedi , şimdi şüphelendim ya , nasıl anliyacam ben peki
Limonlupopkek busrays hamileyken gebelikle ilgili seylere bakiyordum kesfet gebelik paylasimlariyla doluydu. Sonra dogum yaptim 1,2 tane dr falan takibe basladim arastrdim kesfete cocuk sagliyoyla ilgili seyler dusuyor. Bibuerlerde bakiyir ki kesfete dusuyor bence.