Ozge Blablablaaa__ dimi banada oyle geliyorr o saatlerde yapilan daha bi zevkli oluyor sankii esim beyda sagolsun hic geri cevirmez beni 😃😃
Bayanpozitif Blablablaaa__ sagolsun bir sey sormaya gelmiyor ki dogumu yalan lohusalik geciren o 😃 toparlanmam lazimmis hastaymisim senin triplerin geldi diyor sorunca
Blablablaaa__ Bayanpozitif tuhaf yani o kadar aydır sensiz evlisiniz nihayetinde arada uyku halindeyken bir bakmışız oluvermiş hiç öyle bisey demi yok sizde
Ozge Bayanpozitif ya bisey sormak istiyorum altinda baska bi sebep yatiyor olabilir mi aldatma falan ?
Bayanpozitif Ozge inanin bilmiyorum. Aldatmiyodur diyemem bu devirde kimseye garanti veremem 🤷🏻♀️Aldatıyorsada ben yakalamadım açıkçası
Ozge Blablablaaa__ bizde oylee kavgali halimlee bilee bi sekilde yataga atmayi beceriyor valla bende bulmusum boyle kocayii geri cevirirmiyim aslaa 😃😃😃
Bayanpozitif Blablablaaa__ yok malesef 2 gün teklif ettim arka arkaya oralı dahi olmadı. Bende artık etmiyorum teklif falan . Resmen bu kadar isteğime rağmen utanır oldum sürekli karşılıksız evlensiğimizden beri toplasanız bir elin parmağını geçmez istediği.
Blablablaaa__ Ozge tabi canım gitmez mi hiç 😂 bazen benim onu çağıracagim günleri tahmin ediyo ya diyo ki bugün ne giyeceksin 😂 diyorum pijamalarimi giyip yatacm bebisi uyutup hazirlaniyorum sen ne yaptın böyle fix cümlesi 😂 bayılıyorum sana hatun 😂😂
Ozge Blablablaaa__ 😃😃 Benim esimde isten gelir cocugi uyutup makyajimi yapip hazirlanmis olurum zztenn gelir bastan asagi süzerr iki ellerr mıncıklarr sonra suan beni cok azdirdin der sonra bi bakmisim yataktaym 😃😃