Ozge tripliyken en sevdigi zaten konusmuyorum ya 😂😂 oh diyo istedigimi yapabilirim 😂😂
Geceler Gecelerrr 🔥
Blablablaaa__ ah bu erkekler krizi bile firsata ceviriyorlar ya😃😃
Blablablaaa__ yok malesef 2 gün teklif ettim arka arkaya oralı dahi olmadı. Bende artık etmiyorum teklif falan . Resmen bu kadar isteğime rağmen utanır oldum sürekli karşılıksız evlensiğimizden beri toplasanız bir elin parmağını geçmez istediği.
Ozge kesinlikle canım ama bizimde işimize gelmiyor değil yani 😂
Blablablaaa__ yalan soylemeyecegim valla oylee hosuma gidiyor yani 😃😃
Bayanpozitif anladım canım düzelir inşallah hakkınızda hayırlısı olsun
Ozge tabi canım gitmez mi hiç 😂 bazen benim onu çağıracagim günleri tahmin ediyo ya diyo ki bugün ne giyeceksin 😂 diyorum pijamalarimi giyip yatacm bebisi uyutup hazirlaniyorum sen ne yaptın böyle fix cümlesi 😂 bayılıyorum sana hatun 😂😂
Blablablaaa__ 😃😃 Benim esimde isten gelir cocugi uyutup makyajimi yapip hazirlanmis olurum zztenn gelir bastan asagi süzerr iki ellerr mıncıklarr sonra suan beni cok azdirdin der sonra bi bakmisim yataktaym 😃😃
Blablablaaa__ benim esiminde fix cumlesi yatagimiza gidelimmi der 😃😃
Ozge adamı uyandirsam mi hararet artıyor konuştukça 😂😂😂
Blablablaaa__ git uyandırr kizz 😃😃 canim istiyor seni de atla üstüne 😃😃
Ozge garibim öyle de güzel uyuyo ki kıyamadım valla 🤗
Blablablaaa__ ben esim oyle uydugu zamanlardaa iki elliyorun yalandann o geliyor zaten bana 😃😃
Ozge hahahaa😂😂 ellesem direk üstündeyim zaten 😂😂
Blablablaaa__ ee daha ne o zaman 😃😃adam diyecekk benim kari yine azmış 😃😃😃
Ozge zaten diyo ki çocuktan sonra sende bi haller var 😂😂
Blablablaaa__ e olsun deseydin hamilelik dogum lohusalıkk derkenn aylarin acisi var de 😃😃😃
Ozge hamilelikte kesintisiz devam ettik biz 😂 lohusalıgin bitmesini zor bekledik 😂
Blablablaaa__ bende hamileligimin ilk 3 ayinda sonra hep yaptik dogum 1 gun once bile yapmisligimiz var lohussalikta bile esim her gungeliyordu daha bitmedi daha bitmedi diye 😃😃😃
Ozge sabirsizlar 😂😂