Rouge Ayda işte senin bosanma niyetliyle gitmen gerekti aldatan adamdan ne bekliyorsunuz ya asırı sinirleniyorum hala ilgi bekliyosun hala düzelsin diye care.. eşin cok hatalı cok yanlıs yapmıs ama sen buna izin vererek en büyük hatayı yapıyosun kendine de o cocuguna da
Ayda Kirpapatyasi Serap02 Rouge O aldatma meselesin den sonra hərşey düzeldi geldi babam gilin yanın da elini kurana bastı yoksa hayatta inanmazdım…. şimdi çalışmıyor evde öğlene kadar yatıyor kalkınca da kavga kiyamet 😕 bir tek bana öyle annesinin lafın dan çıkmaz kizini çok seviyor benim bir yanım ağrıyorkeb kalk Annem gil işten gelicek yemek yap diyor Annesinin sadece başı ağrıyorken ayaklarına kapanıyor gel yemek ye Yalvarıyorum diye
Esmerkiz Ayda sen iki defa şans vermişsin saten bellliki ders almamiş ben olsam bi 3 şanz vermezdim ….sorumlulugunu yerine getirmeyen erkekten aile babasi olmaz hayırlıda olmaz . Kendi yolunu çizmeye bak yavrunla , ne güzel ailen arkanda destekmiş…
Pogacayanak Ayda böyle bi adama daha gitmeyi gerçekten düşünüyomusun? Madem öyle bırak anasının dizinin dibinden ayrılmasın. Böyle adamlara iyilik yaramaz tekrar gitsen yine aynı şeyler olur akıllanmaz
Rouge Ayda nasıl hersey düzeldi hiiç bisey düzelmemiş baksana sen söylüyosun sen sadece evde calısıyo gibisin o ise yatsın kalksın aldatsın ama sen hala düsün ben ne yapsam düzelir diye .elini kurana bastı diye inandın ama o adamın o kadar korkusu olsa aldatmaz cocugunun senin günahına girmez bunuda kullanıyolar gerçekten
Nietzsche Ayda siz kölemisiniz ya ,hem çalışmasın hemde ailesine hizmet et . Bırak gitme. Ayrı eve çıkacaksa ,iş bulacaksa barış. Yoksa böyle bir ömür yaşanmaya değmez . Aldatması da varmış yeni okudum onu. Kusura bakma ama eşinin elle tutulur bir yanı yok
Ayda Nietzsche o evde bende oluyorum toplayacağın ama yaptığım temizliğe yaptığım yemeğe herşeye bir söz buluyorlar eşim de kalkib bişey demiyor
Balponcik Ayda Allah yardımcın olsun evet çocuğun belki etkilenecek ama sen daha da kötü olacaksın çocuğuna iyi bakabilecekken çocuğunla ilgilenemeyecksn hep strs içinde olacaksın eşinle konuş bu durumları bakalım ne diyecek affedeceğin şeyler söylerse evliliğe devam etmeye karar verirsn ama yok kötü şeyler söylerse sen bilirsin tabi ailen destekçin en azından bu konuda yanında olanlar var
Ayda Balponcik düzelicek mı acaba sadece çalışsa evde olunca her anımız kavga abim de evli yengemle vakit buldukca gezmelere alış verişe gidiyor adam öyle özeniyor ki😔 biz de kaynanam çalışıyor oda kizimin süd bez parası başka bişey olmuyor Annem alırsa alır yoksa yok😔
Pogacayanak Ayda bu şartlarda geri dönerseniz sadece kendinize yazık edersiniz. O kendisine çeki düzen verene kadar gelmeyi düşünmüyorum çeki düzen vermezse de boşanırım de gözünü Korkut biraz. Ben bu erkekleri anlamıyorum ya herşeyi yapan onlar ama sürekli alttan alınmayı bekleyen sürekli haklı olduğunu düşünen yine onlar
Ayda Pogacayanak diyorum şimdi dünden beri hiç konuşmadık kendine çeki düzen ver çalış sadece çalış sabah işine akşam evine gel bende saat sayıb seni bekleyeyim
Ayda Rouge zaten gitmeyi düşünmuyorum daha 😕 herkes eşini koluna takib geziyor bizimki öğlene kadar uyuyor ablası da beni günahkar çıkarıyor
Nietzsche Ayda sen yaşıyorsun diye herşeyi sana yıkmak zorunda değiller ,üstüne bir de beğenmiyorlarmış . Resmen dalga geçiyorlar
Kirpapatyasi Ailen arkadaysa eğer kendinden ödün verme şartlarını sun mutsuz bir ortamda yaşamaksa bazen aile problemleri olunca kaçacak delik arıyorum bende biraz zamana bırak şartların yerine gelene kadar güçlü dik dur karşılarında
Balponcik Ayda çalışması gerektiğini söyle diyeceğimde acaba kendinden uzaklaştırmak için öyle yapıyor olabilir mi çocuğuna bakması gerekir ama kendi uyuyor
Ayda Eşim çalışmak için başka ülkeye gitmek istiyordu kos koça türkiyede iş bulamadı oda Annem gil iş meselesini sorunca başka ülkeye gidicek dedim dün ablası gelince annem dedi başka ülkeye gittmek istiyor o zaman gitsin ben kizimi duvara vermedim bir çoçukla burda burakıb gittsin o ne dese beğenirsiniz Ayda evin sırlarını burda anlatırsa böyle olur
Ayda Balponcik bende öyle düşünüyorum uzaklaşmak istiyor hem evde eşim, çoçuğum olsun bende gidib gezib tozayım