Merhaba hanımlar bebeğim 1 yaşında eşimle biseyler içmek istiyoruz o geldiğinde kaç aydır görmüyorum kendisini görevde güzel vakit geçirmek istiyoruz içki icebilir miyim bebeğimi emziriyorum
Emzirirken alkol
Zoya emzirme döneminde doktorlar tavsiye etmiyorlar canım
Zoya size mantıklı geliyor mu bebeğiniz emerken içki içmek? ViCdanınıza göre hareket edin lütfen biz gaz yapacak diye soğuk su içmiyoruz… Bir kaç gün sağıp çöpe atabilecekseniz anne sütünü orası farklı
CesurCivCiv Hanimefendi bende zaten yukarıda belirttim nette bir doktorun bu şekilde açıklamasini görmüştüm keza bir blogger da emzirirken icebildigini alklun oraninin düşük olursa bir sorun olmayacagini söylemişti bende bebeğim konusunda hassasim birtek siz sogik su icerken bebeğinizin hastalanacagini düşünmüyorsunuz merak etmeyin
Zoya size göre mantıklı olan neyse onu yapın bence. 2 senedir alkol kullanmıyorum belki daha da fazla. Arada benimde canım istiyor bir yudum alıyorum sadece. Kızım çok emiyor hala 17 aylık olmasına rağmen. Ne zaman bırakırsa bir piizz yaparım artık 😂
Zoya hanımefendiciğim böyle alınmanıza gerek inanın yok. Düşmanınız değilim velevki öyle bile olsa bebeğinizi düşünürüm önce.. Doktorunuz her dediğinizi yapıyor musunuz? Gerçekten merak ettim…
CesurCivCiv Kesinlikle alinmadim ama üslubunuz gerçekten tuhaf geldi sanki kendimi ickiye vuruyor muşum gibi vicdanınıza birakiyorum demeniz bana oysa ki bir soru sordum bebeğim konusunda her anne gibi ben de çok hassasım zaten ondan dolayı araştırıyorum içim rahat etmedi buraya da yazayım dedim illaki birinin doktoru ya demiştir ya çevresinden duymuştur görmüştür diye sizi kırdıysam kusura bakmayın açıkçası çoğu doktorun ve insanların konuşmasını dinledim ondan dolayı kafam karıştı