Merhaba hanımlar bebeğim 1 yaşında eşimle biseyler içmek istiyoruz o geldiğinde kaç aydır görmüyorum kendisini görevde güzel vakit geçirmek istiyoruz içki icebilir miyim bebeğimi emziriyorum

Zoya emzirme döneminde doktorlar tavsiye etmiyorlar canım

• Zoya bunu yanıtladı.

el_ebruli Anladım 🙁 bir süresi varmış onu gecirdikten sonra emzirsem yine de olmuyor değil mi

Zoya bebeğine tabiki zararlı . İlla içmek istiyorsan belli bir saat emzirmemen gerek. Sonrasında da sütü sağıp atmanı önerrim. Sütün bolsa alkol almadan önce sağıp dolaba koyabilirsin .

Zoya size mantıklı geliyor mu bebeğiniz emerken içki içmek? ViCdanınıza göre hareket edin lütfen biz gaz yapacak diye soğuk su içmiyoruz… Bir kaç gün sağıp çöpe atabilecekseniz anne sütünü orası farklı

Zoya yok yok içme o bebeğe çok zararlı olabilir sonunçta bebek annenin vitaminlerini ve annenin beslenmesine gmre süt artıyor azalıyor sağlıklı yada sağlıksız oluyor bence içme derim

• Zoya bunu yanıtladı.

CesurCivCiv Hanimefendi bende zaten yukarıda belirttim nette bir doktorun bu şekilde açıklamasini görmüştüm keza bir blogger da emzirirken icebildigini alklun oraninin düşük olursa bir sorun olmayacagini söylemişti bende bebeğim konusunda hassasim birtek siz sogik su icerken bebeğinizin hastalanacagini düşünmüyorsunuz merak etmeyin

lxmxa Teşekkür ederim demek ki bahsedilen icilebilinir safsatalari yanlışmış

Nietzsche Yok içmeyeceğim içen biri değilim zaten ilk kez içecektim açıkçası uyardığınız iyi oldu teşekkürler

Zoya rica ederim🌸zaten alkol sütü azaltır

Zoya size göre mantıklı olan neyse onu yapın bence. 2 senedir alkol kullanmıyorum belki daha da fazla. Arada benimde canım istiyor bir yudum alıyorum sadece. Kızım çok emiyor hala 17 aylık olmasına rağmen. Ne zaman bırakırsa bir piizz yaparım artık 😂

Zoya Ben meme+mama şeklinde besledigim için içmiştim. 2 gün sütü sagdim döktüm zaten fazla sütüm de yoktu açıkçası.

• Zoya bunu yanıtladı.
                • Zoya bunu beğendi.

Zoya 1 kadeh şarap içebilirsin yada bir duble viski rakı vs ne içeceksen sadece 1 duble ama bol su ile bol bol su iç. Ve iki saat emzirme canm

deleted77, başlığı Emzirirken alkol olarak değiştirdi.

Zoya bebeğin 1 yaşında ek gıda yiyodur ya önceden sütünü sağ koy dolaba yada mama veriyorsan 24 saat mama ver sagdigin sürüde dök her annenin bi kaçamaga hakkı vardir bence

Zoya hanımefendiciğim böyle alınmanıza gerek inanın yok. Düşmanınız değilim velevki öyle bile olsa bebeğinizi düşünürüm önce.. Doktorunuz her dediğinizi yapıyor musunuz? Gerçekten merak ettim…

• Zoya bunu yanıtladı.

CesurCivCiv Kesinlikle alinmadim ama üslubunuz gerçekten tuhaf geldi sanki kendimi ickiye vuruyor muşum gibi vicdanınıza birakiyorum demeniz bana oysa ki bir soru sordum bebeğim konusunda her anne gibi ben de çok hassasım zaten ondan dolayı araştırıyorum içim rahat etmedi buraya da yazayım dedim illaki birinin doktoru ya demiştir ya çevresinden duymuştur görmüştür diye sizi kırdıysam kusura bakmayın açıkçası çoğu doktorun ve insanların konuşmasını dinledim ondan dolayı kafam karıştı

gollum Ben de anne sütü ve mama olarak besliyorum bir de ek gida var tabi ki

Zoya Yani bizlerde insanız canınız çektiyse özel bir plan yaptıysanız içebilirsiniz mama verin bir iki gün boyunca. Sütünüzü de sağıp dökün. Bir sıkıntı olmaz.

• Zoya bunu yanıtladı.

gollum Evlilik yildonumumdu ondan dolayi ama bakacağım belki de içmem teşekkür ederim