avokado_sever30 bebek uyuşmuştur sürekli uyur üzüldüm onun adına çok yazık
Emzirirken alkol
Zoya sanırım 🧠👍
Suna hayır hiç birşey olmadı içipte şişe şişe tüketmiyorsunuz zaten hafta da 3 5 kadehten birşey olmaz. Böyle düşündüğün için oturup kendine üzül
Lentlily hayır hiç bir etkisi olmadı hafta da 3 5 kadah içerdim rakı şarap arada bira
avokado_sever30 biliyoruzda yazıyoruz siz bebeğinize üzülün.
Suna neyi biliyorsunuz tam olarak ?
- Düzenlendi
avokado_sever30 emzirirken tüketilen alkolün bebeğe verdiği zararı
Suna hı hı 🙄
Lentlily bebeğe etkisi alkol almış bir insan gibi olmaz ki zaten. Beynini etkiliyor. Beyni uyuşturuyor. Allah aşkına ya sağıp çöpe atın sütü ya da içmeyin. İnsanlar 1 damla anne sütü için ağlıyor çocuğumu emziremiyorum diye, alkol içip çöpe dökmek de bana anlamsız geliyor. (hamile kalmadan önce 2 haftaya 1 evimde içerdim alkola karşı değilim)
Munis bende içmedim zten bu kadar süredir sabrettim biraz daha sabredebilirim diye düşünüyorm ama canım cok istiyor oda ayri mesele. Ben onu sorduğum akşamin sabahinda bebeğimin kakasi kanliydi cok korktum ve bir karar aldim eğer içseydim kendimi yer bitirirdim içtim de oldu diye o yuzden tamemen emzirmeyi birakana kadar niyetine bile girmem artik
Zoya Mama veriyorsan 8 saat emzirmemen lazim sağıp emzirebilirsin
Silmeyinlanbeni Siz hala havlıyor musunuz 😄
Zoya aynen haram sonuçta Bebişi kesince içerdin ben çocukların küçük iken hemen uyanır diye gusül alamazsam emziremem diye kocamla nerdeyse ayda bir olurdu ben bu konularda çok hassasım ben içmiyorum zatende hani sizin için dedim sonuçta haram olan bir şey Allah yasak kılmış herşey süte geçer o
Silmeyinlanbeni 😂Böyle abuk subuk konusmalarindan belli oluyor kimin beyninin sulandigi yallah 👋