Suna hayır hiç birşey olmadı içipte şişe şişe tüketmiyorsunuz zaten hafta da 3 5 kadehten birşey olmaz. Böyle düşündüğün için oturup kendine üzül

• Suna bunu yanıtladı.

Zoya miller varya gazoz gibi bisey alkol oranı çok düşük onu iç ama bir süre sütünü verme ek gıda yedir

Lentlily bebeğe etkisi alkol almış bir insan gibi olmaz ki zaten. Beynini etkiliyor. Beyni uyuşturuyor. Allah aşkına ya sağıp çöpe atın sütü ya da içmeyin. İnsanlar 1 damla anne sütü için ağlıyor çocuğumu emziremiyorum diye, alkol içip çöpe dökmek de bana anlamsız geliyor. (hamile kalmadan önce 2 haftaya 1 evimde içerdim alkola karşı değilim)

Munis bende içmedim zten bu kadar süredir sabrettim biraz daha sabredebilirim diye düşünüyorm ama canım cok istiyor oda ayri mesele. Ben onu sorduğum akşamin sabahinda bebeğimin kakasi kanliydi cok korktum ve bir karar aldim eğer içseydim kendimi yer bitirirdim içtim de oldu diye o yuzden tamemen emzirmeyi birakana kadar niyetine bile girmem artik

2 ay sonra

Zoya Mama veriyorsan 8 saat emzirmemen lazim sağıp emzirebilirsin

Zoya ben emzirirken bi damla süte hasrettim olmazdı bi türlü sağıp atmayın içmeyin nolcak ölüm yok ys

• Zoya bunu yanıtladı.

2mucize Açıkçası ben de icilmez diye biliyordum ta ki instagramda bir influencerin doktoru icebilirsiniz demis bende şaşırdım sizlere sormak istedim bebegim 1 bucuk yaşında ağzıma bir damla sürmedim bebeğimi helal bir sekilde emzirmek istiyorum

Zoya aynen haram sonuçta Bebişi kesince içerdin ben çocukların küçük iken hemen uyanır diye gusül alamazsam emziremem diye kocamla nerdeyse ayda bir olurdu ben bu konularda çok hassasım ben içmiyorum zatende hani sizin için dedim sonuçta haram olan bir şey Allah yasak kılmış herşey süte geçer o

• Zoya bunu yanıtladı.

2mucize Evet bende o konuda hassasim ondan sormak istedim teşekkür ederim

Silmeyinlanbeni 😂Böyle abuk subuk konusmalarindan belli oluyor kimin beyninin sulandigi yallah 👋

Zoya ne demek sağlıkla büyütün bebişinizi 🥰

• Zoya bunu yanıtladı.
              • Zoya bunu beğendi.