• +18
  • Vajinada gıdıklanma hissi

Kızlar ilk defa böyle şey yaşıyorum sürekli gıdıklama tatlı tatlı kasinma hissi var gibi güzel gibi ama rahatsız da ediyor gibi anlamadım nasıl gecerki yaşayan varmı

Yasemin57 belki vajina kısmını sürekli hijyenik tutmadığın için böyle iltihaplanma başlangıcı Olabilir. Ya da akıntı bir süre sonra tatlı kaşıntılara sebep oluyor onun da etkisi vardır Belki…

Yasemin57 aslında Olabilir bir kere o hissi tatsan rahatlarsın sanırım. Çünkü istek var ama olmuyor sürekli bir sinyal veriyor beyin oraya o da hani artik bir seyler olsun diye etkileşim gösteriyor olabilir

Ama emin olun ki mantar vs enfeksiyon başlangici gibi şeyler buna sebep oluyor. Doktora görünmek en sağlıklısı

Gereksizmisizce aynen öyle canım inanır mısın rüyalarıma giriyo yatağa sürtünerek uyanıyorum ama o hissi hiç yaşamadım şu aralar çok takiyorum

Yasemin57 vajinal mantar olduğu için öyle oluyorsun benimde başıma geldi sanki böyle boşalmAk ister gibi tatlı tatlı huylanıyor hatta boşaldım belki geçer diye geçmedi sonra doktora gitmiştim 😅

Yasemin57 Aslına tam klitorisine hafif baskı yaprak okşamaya başla düşüncelerinle de buna destek ver ya da istiyorsan bir şeyler izleyebilirsin o anda…
            İlkte yavaş yavaş yap sonra zevk almaya başlıycaksin ama kafanın rahat olması lazım seni sıkan şeyleri düşünmemeye çalış. Sonra hızlandıkça zaten titrersin ve orgazm olursun. Umarım yapabilirsin çünkü cidden mutlu hissediyorsun o an. Tek önemi olan şey kendini rahat bırakman

Yasemin57 mantar başlangıcı genelde öyle hisler verir canım

10 ay sonra

Yasemin57 mantar olduğumda böyle olmuştu bende doktor krem ve fitil vermişti kadın doğuma git baksın hemen . Çünkü ben kaşımak tan kanatmıştım artık

Mantar olabilir canim.. mutlaka doktora gorunmen gerekiyor

2 ay sonra