Kızlar ilk defa böyle şey yaşıyorum sürekli gıdıklama tatlı tatlı kasinma hissi var gibi güzel gibi ama rahatsız da ediyor gibi anlamadım nasıl gecerki yaşayan varmı
Vajinada gıdıklanma hissi
Yasemin57 belki vajina kısmını sürekli hijyenik tutmadığın için böyle iltihaplanma başlangıcı Olabilir. Ya da akıntı bir süre sonra tatlı kaşıntılara sebep oluyor onun da etkisi vardır Belki…
Gereksizmisizce yok canım aksine çok dikkat ederim ilk defa yaşıyorum böyle biseyi orgazm olamıyorum onuda çok kafama takıyorum ondan olabilirmiki
Yasemin57 aslında Olabilir bir kere o hissi tatsan rahatlarsın sanırım. Çünkü istek var ama olmuyor sürekli bir sinyal veriyor beyin oraya o da hani artik bir seyler olsun diye etkileşim gösteriyor olabilir
Ama emin olun ki mantar vs enfeksiyon başlangici gibi şeyler buna sebep oluyor. Doktora görünmek en sağlıklısı
Gereksizmisizce aynen öyle canım inanır mısın rüyalarıma giriyo yatağa sürtünerek uyanıyorum ama o hissi hiç yaşamadım şu aralar çok takiyorum
Yasemin57 Aslına tam klitorisine hafif baskı yaprak okşamaya başla düşüncelerinle de buna destek ver ya da istiyorsan bir şeyler izleyebilirsin o anda…
İlkte yavaş yavaş yap sonra zevk almaya başlıycaksin ama kafanın rahat olması lazım seni sıkan şeyleri düşünmemeye çalış. Sonra hızlandıkça zaten titrersin ve orgazm olursun. Umarım yapabilirsin çünkü cidden mutlu hissediyorsun o an. Tek önemi olan şey kendini rahat bırakman
Gereksizmisizce saol canim bilgilendirdigin icin inşallah yapabilirim
Hsbcnnc canim daha önce mantar oldum ama böyle his olmamisti
Yasemin57 Mantar gibi geldi bana
Yasemin57 Bu hissi biliyorum ben genelde uzun süre orgazm olmadığım da oluyor 😊
Hsbcnnc düzeldiniz mi psas olabilir mi
Yasemin57 evet ondan kesinlikle bende öyleyim
Yasemin57 canın bişey istiyor olabilir canım 🤭🤣genelde bişey isteyince gıdıklanır😁
Yasemin57 düzeldiniz mi psas olabilir mi
Mantar olabilir canim.. mutlaka doktora gorunmen gerekiyor