Allah aşkına kafayı yedim ya eşimle bı saat önce beraber olduk ama erken boşalma sorunu olduğu için iki de bir geri çekiliyor neyse o ara bende telefonuma baktım dedi ki gel bı baktım yatağı batirmis üstelik yemin ediyor senin sütun diyor ya ne sütü bune hal diyorum neden igrenclesiyorsun diyorum bişey olmaz diyo bende defol git yeter ya artık dedim bune be bı yataga akitmadigin kaldı dedim kalktı kapıyı tekmeledi hakaretler etti telefonunu fırlattı zerre umrumda olmadı , ya tedavi ol diyorum yada böyle igrenclikler yapma diyorum en son da son nokta gtii başka odada uyuyo bende bebeğimi aldım yanıma
Olur mu ? Böyle bi tartışma
Gelbilibili olduğu gibi yatağa akıtmak ne ya gecenin bu vakti carsaflmi değiştirecem ben , sık sık bı cinsel hayatımız vardı ama artık olsun istemiyorum
Gelbilibili peçeteyi hazır bulundura bilirdiniz mesala?
Gelbilibili onun yaptığı doğru değil ama bu konu yani erken boşalma erkeklerin hassas noktası ve çok üzerine gitmişsin gibi geldi bana.
ZRaporu ya ben günlerdir temizlik yapıyorum bu isteğini kırmadım ve afedersiniz ama boşalabilirdi içime bunu oda biliyordu ya her yer pis gorunce çıldırdım
Esmerkiz ya peçetelik bı durumumuz yoktu ki
Gelbilibili bu konuda bir çok kişi tartışıyo sanırım ama belki tutamadı kendini. bziimde sık sık cinsel hayatımız yok diye tartıştık sen nasıl duruyosun dedim kendi işini kendin mi hallediypsun dedim sesi çıkmadı bende bitti cinsel hayat aşırı sinirliyim kimseye anlatamadım sizin postunuzu görünce içimi döktüm kusura bakmayın
Gelbilibili o zaman çıktığın anda aslında tutamayıp boşalmış zamanlamayı tutturamamış belli ki.
Laledmrrr üzülme ya belki başka sorunlar vardır iş stresi falan ,
ZRaporu tuttursun artık ya evde sabahtan akşama kadar yaz temizliği yapıyorum ona el attığı yok ama iş kirletmeye gelince üstüne de yok hakedeyor suratına bakmiyacam hamile halimle temizlik yapıyorum adam acımıyor ya buna acısın artık yetişemiyorum hiç bir işe
Gelbilibili sevgi konusunda çok seviyoruz birbirimizi cinsel hayatımız böyle sadeece
Gelbilibili anladım senin kızdığın nokta erken boşalması değil aslında biraz bencilliğe kaçması. Sorumluluk almasını sağlaman lazım. Erken boşalma sorunu içinde doktora gitmesi için baskı yap ama çok da suçlayıcı bir şekilde yaklaşma.
Gelbilibili canım keşke o kadar ğstğne gitmeseydin tamm sende çok haklısın ama belki eşin tutamadı bizdede olduğu olmuştur ama eşim kalkıp benle birlikte değiştirir çarşafı öylr öfkelenmez iyi yapmaya gelince yap temizlemeye gelince bağır
Gelbilibili Sizcede verdiğiniz tepki çok çok fazla değil mi? Ne var yani bunda??🤷🏼♀️
ZRaporu ya bı sorunumuz yıllardır var ama deseydi ki peçete ver yada başka yolla tamam ama benm bebeğim bazen o yatağa geliyor onu da geçtim yemin etmesydi bu kadar
Tweetyy evet fazla tepki verdim ama yemin etmeye başladı yalan yere bende çıldırdım yemin etme dedikçe abarttti bende çıldırdım
kedicikkk ya çok sinirlendim istemsizce günlerinde zaten yorgunum hamilelik birde üstüne temizlik bittim ben buda böyle yapınca işte
Laledmrrr neden olduğunu konuşun bence bı sorun varki yaklasmiyor
Gelbilibili ay gerçekten abartıyorsun bu yaptığını biri bana yapsa bir daha ilişkiye girmek istemezdim 😏
deleted_4033 yemin etmesin veya bı el atsın artık yoruldum ya bu ilk değil bn bişey demedikce abarttı