Tweetyy evet fazla tepki verdim ama yemin etmeye başladı yalan yere bende çıldırdım yemin etme dedikçe abarttti bende çıldırdım
Olur mu ? Böyle bi tartışma
kedicikkk ya çok sinirlendim istemsizce günlerinde zaten yorgunum hamilelik birde üstüne temizlik bittim ben buda böyle yapınca işte
Laledmrrr neden olduğunu konuşun bence bı sorun varki yaklasmiyor
Gelbilibili ay gerçekten abartıyorsun bu yaptığını biri bana yapsa bir daha ilişkiye girmek istemezdim 😏
deleted_4033 yemin etmesin veya bı el atsın artık yoruldum ya bu ilk değil bn bişey demedikce abarttı
Gelbilibili her zaman tepki gösterdiğin için yalana başvurmuş olabilir mi 🤔
Canım bence sen yorulmussun temizlikten dolayı esine yardım etmiyor diye dolmussun böyle de olunca patlamıssın tmam yapmaması gereken birsey senin sütün demis bnce senin tepkinden korkmus bu kadar abartmasaydın daha güzel bir dille uyarsaydın ama olmus artık yapcak birsey yok
deleted_4033 hayır ben güleç bı insanım makinenin yıkayacagi şeydi umrumda değil. Ama bır an patlama yaşadım bune dedikce sütun diyor ne sütü yemin ederim süt diyor o öyle deyince çıldırdım , ama deseki valla elden ne gelir olan oldu Güler’im bu sefer de gitti derim yemin edince artık neye saracigimi bilmedim ne gelse ağzıma söyledim
Koyluguzeli ne bilim ya birden patladım oda patladı resmen sesimizi bina duydu , oğlum uyandı odadan çıktığı gibi kapıyı kilitledim
Gelbilibili Canım bence erken boşalma problemi ve seni beklemeden yapması da senin sinirlerinin gerilmesine yol açmış 😊 birbirinize karşı biraz daha sakin olmalısınız . Erken boşalma problemi için siz elinizden geleni yapıp hala düzeltemediyseniz tedavi olmak zorunda .
Gelbilibili bana biraz abartı geldi tepkin ya. Erken boşalma sorunundan çok yatağı kirletmesine sinirlenmişsin ama olabiliyor. Bizim de başımıza geliyor yani kaçırıyor akıyor bulaşıyor bütün yatak batardı yani cinsellik sonrası bu çok normal değil mi ya alt tarafı bi çarşaf makineye atacaksın yani o kadar tepki vermeseydin keşke
Gelbilibili Bide dövseydin adami..
- Düzenlendi
@“Gelbilibili” Tepkin aşırı abartılı bence temizliğe bu derece kafayi takma
Gelbilibili yaklşıyo ama çok geç yaklaşıyo söyledim bişey demedi çok da seviyorum ondan uzatamıyorum küsde kalamıyorum
Gelbilibili tam olarak anlamadım su cekilme meselesini ama belliki bosalma sorunu olduğu için yapıyor tutamamıs sanada senin sütün demiş böyle tepki vericegini bildigi için bence..bu sorun böyle kavgayla asılmaz anlayıs lazım kendinizi onlar yerine koyun. sen kızacaksın diye yalan söylemiş ve yine işe yaramayınca ikiniz de patlamıssınız diye düşünüyorum
Rouge halen konuşmuyoruz sabah kahvalti hazırladım o yedi ben
Yine temizlik , halen tripli umrumda da değil açıkçası
Haticeee Olmuyor bazen dağınık kalınca o gün acayip sinirliyim herkese satasiyorum ama temiz olunca da dünya yıkılsın umrumda olmuyor
deleted_4033 iyiyde benm zerre istegim yoktu ki o zorladı ben istemiyordum ,yani dokunup dokunmamasi umrumda değil ama halen kus ben alışık değilim böyle kusluge açıkçası pek kafama takmıyorum ama yarın 4 günlük göreve gidecek , gidince de hayvan gibi özlüyorum
Gelbilibili senin eşinde mi askeri personel 😊