Gelbilibili tam olarak anlamadım su cekilme meselesini ama belliki bosalma sorunu olduğu için yapıyor tutamamıs sanada senin sütün demiş böyle tepki vericegini bildigi için bence..bu sorun böyle kavgayla asılmaz anlayıs lazım kendinizi onlar yerine koyun. sen kızacaksın diye yalan söylemiş ve yine işe yaramayınca ikiniz de patlamıssınız diye düşünüyorum

Rouge halen konuşmuyoruz sabah kahvalti hazırladım o yedi ben
    Yine temizlik , halen tripli umrumda da değil açıkçası

Haticeee Olmuyor bazen dağınık kalınca o gün acayip sinirliyim herkese satasiyorum ama temiz olunca da dünya yıkılsın umrumda olmuyor

deleted_4033 iyiyde benm zerre istegim yoktu ki o zorladı ben istemiyordum ,yani dokunup dokunmamasi umrumda değil ama halen kus ben alışık değilim böyle kusluge açıkçası pek kafama takmıyorum ama yarın 4 günlük göreve gidecek , gidince de hayvan gibi özlüyorum

Gelbilibili canım olur öyle şeyler yatağa gelebilir bazen bizde oluyor eşim göbeğime boşalıyor yandan akıyor mesela tutamamış olabilir üstüne gitme tedavi olsun ayıp birşey değil sonuçta

Gelbilibili temizlik yaptığınız için eşinize böyle bi tepki vermeniz çok tuhaf geldi ee madem çok titizsiniz temizlik yapmışsınız ayrı bi çarşaf sarabilirsiniz ilişkiden önce ben öyle yapıyorum içim rahat ne olursa olsun o çarşafa.. insanlık hali herşey olabilir kendi açından düşün beklemedik bi anda regl olup yatağı batırsan eşin iğrençsin vs dese ne olur ne hissedersin ….

Gelbilibili Bana ısrarla senin sütün diye korkudan yalan söyleseydi ben gülme krizine girerdim 😅 herkesin tepkisi farklı işte ama bana kalırsa abartılı bir tepki günlerce tek başına hamile halinde iş yaptığından dolayı buna patlamışsın :)

Dolunayy ayn eşimde bana yapsa gülme krizine girerdim korktun mu sen felan ama hamilelikte normal ya patlaması hak veriyorum

Laledmrrr bizde aynı durumdayız insan ayda 1 mi yapar ya kacinciya tartisiyorum ama yok telefonuna da bakiyorum bisey izlememiş bende kendi kendimi tatmin ediyorum artik

papatya_ bende aynısıyım brn utanıyorum tartışmakdan kendi kdndilerine yapıyolar dır söyliyeyim ayda birde mecburiyeten geliyolardır bak görürsün bir erkek mümkün değil 1 ay duramaz bizim bir hareeketimize onlar azıyolar

Dolunayy vala biz herşeyi dalgaya vuruyoruz ama fena oldum o an baya darildi sabah tekrar onu yatağa atana kadar canım çıktı adama ben sahip çıktım 🤣

Gelbilibili E hem utanmıştır ,hem zoruna gitmiştir 😅 hem seninde o esnada telefonda ne işin var 😂neyse tatlıya bağlamanıza sevindim 🙏

Laledmrrr bana da öyle geliyo şahsen ben yapmayinca kasiklarim agriyo onlar kesinlikle duramaz 7 aylık bebeğim var benim hiç durmuyo çok fena diye bana da yanasamiyo o evde olduğu zaman uyumuyo ki çocuk bisey diyemiyorum bende napiyim gündüz uyuduğunda da eşim yok mecburen kendimi tatmin ediyorum.Erkekler ilerleyen yaşlarda eşlerine düşkün olurlarmış ama gençliğim gittikten sonra napiyim o yaşta ben onu

Laledmrrr Ayda bir daha iyi hali bunun ben hamileligimde herhangi bi sıkıntı yokken yanaşmadı bana 9 ay boyunca abi kardeş gibiydik ben onu mu bekliycem umrumda bile olmaz neymiş gebe kadını yapamazmış o

papatya_ saçma banada öyle yaptı ama 9 ay boyunca değil girdik arada ilişkiye tavi ama yanaşmıyodu çok