Kızlar lütfen yadirgamayin farkli isimle girmek istedim ben esimle görücü usulu evlendim daha dogrusu internetten tanıştık 1 yıl dolmadan evlendik görüşemedik falan gorucu sayilir. Ama şuan baska biri ile konusuyorum çok mukemml biri herseyiyle dort dortluk onun kardesini falan taniyorum ondan dolayi yabanci degil. Esim iyi biri temiz merhametli ama ilgi olsun saygi olsun göremiyorum elinde telefon azcik ilgi versem sıkılıyor ben iliskiye duskunum 1 haftada 1 anca yanasiyo kendinde. Sogutuyo askerlik arkadaşı gibi davranio sanki kankasiyim ask sevgi bitti 3 yıllık evliyim 🙄 ama o diger kisi uzaktan da olsa duygusal herseyimi karşılıyo onunla konusurken zaman cok güzel geviyor biliyorum ihanet bu affedilemez ama insan evde birseyler bulamazsa ne yapain 😓😓 NOLUR yadirgamadan yorum yapin lutfen 😓

CaresizBayan_8 canm diger kisi sensin galiba bence açık açık konus esinle yinede aldatma oluyor o konus isteklerim var de ihtiyacım var de iatemedigim seyler yapmak istemiyorum de acik acik konus yada ayrl dini acidanda yanls her sekilde yanls

CaresizBayan_8 burda okuyoruz macun istek artırıcı falan gizlice yedir madem herseyi dort dortluk insanlar suan esinin huyundam vb dertli semde cok iyi diyorsun esin hakkinda bence duzelir ugras ikiniz icinde

CaresizBayan_8 bu yaptığın resmen ihanet eşinden ilgi gormuyorsan bosanman gerekir madem başkası seni mutlu ediyor. Eğer yakalanırsan çok kötü olur. Kendini eşinin yerine koy diyeceklerim bu kadar

CaresizBayan_8 kusura bakmada da erken bosaliyor ben sulanmiyorim ne demek ya bu yüzden başkasıyla konuşulur mu Allah aşkına yapma madem istemiyorsun ayrıl

CaresizBayan_8 ya canm bana gore evlilik hemen atılıp bitirilecek kolay bisey degil benim evliliklere saygim var boşan diyemem ama aldatma derim konusma ya bence vardr onun icindede bir yerde usanmadan esini duzetlmeyw çalış zordur eminim ama aldatma
      Bosver:/

CaresizBayan_8 şu ihaneti sevgisizlige ilgisizliğe bağlanmasına çok sinirleniyorum canım istedi yaptım canım ihanet etmek istedi ihanet ettim deseniz kimse bu kadar yadirgamiyacak belkide, lütfen bu kendi saygisizliginizi kocalarinzin ilgisizliğine bağlamayın ihanet etmek o anlık bir dürtü değil önceden düşünülmüş bir harekettir, lütfen eslerinizden sıkıldıysanız ilgisizliğinden şikayetçiyseniz oturup konuşarak ayrılmayı deneyin ne erkek ne kadın bu şekilde bir ihaneti haketmez hemde böyle saçma nedenlerin ardına saklanarak, ayrilamiyacaginizi finansal özgürlüğünüzün olmadığını düşünüyorsanız da bir zahmet aldatmayı verin kocalarinizi… Yargılamayin demişsin eşini artık sevmedigini başkasından hoşlanmaya başladığını fakat eşine ihanet etmemek için ondan ayrılıp ondan sonra ilgi duyduğun adam ile beraber olmak istediğini söyleseydin inan bana kimse yargılamazdi fakat bu yapıtiginin elde tutulur bir yanı yok, umarım Allah ikinizi de kısa zamanda birbirinizden kurtarır.

CaresizBayan_8 yargılamak haddime değil tabi ki beşer şaşar en nihayetinde.. ama yaptığın çok yanlış. Eşin sana karşı ilgisiz diye aldatılmayı haketmiyor.. bir an önce konuştuğun o adamla muhabbeti kesmelisin. Evli bir kadınla konuşan bir adam da karakter yoktur ve o adam için boşanırsan da o adam seni üzer.

İhanetin bahanesi olmaz. Burda okuyoruz günlerce ilişkiye girmeyen kocası isteksiz yada kocasında erken boşalma sorunu olan… Hiç biri aldatmaya sebep değil. Boşanmak da çözüm değil inan gelen gideni her zaman aratır. Bir an önce o adamla ki evli bir kadınla konuşan erkeğin adamlığı tartışılır alakanı kesmelisin. Ona ayırdığın zamanı kocana ayır mesela kocanla ilgilen belki sende yeterince çabalamıyorsundur.

CaresizBayan_8 bosuna baska hesap acmıssın kim oldugun belli. sen sadece evdekini yer ve maddi olarak kullanıyosun o öyle cepte ilgi içinde baskasıyla besleniyosun .bu sekilde hicbir zaman da mutlu olmicaksın. dogruları yapman gerekenleri diger postunda zaten herkes söylemişti ,daha söylencek cok sey var sana ama bazı insanlar biseyleri yasıyarak öğrenir akıl eder anca düsünemezler

Öyleyse BOŞAN yoluna bak başkasının nikahının altında yaptığın sence doğrumu bizimkilerde ağzımızın içine düşmüyor bacım aha yattı uyudu adam aldim kahvemi açtım dizimi keyfime bakıyorum mutlu olmam için bir erkeğe ihtiyacım yok benim kendi kendimi gayette güzel mutlu ediyorum

CaresizBayan_8 1 yıldr eşimle cinseligimiz sayılıdır saygı değer bizim ilişkimizde de pek yok ama ne olursa olsun aldatmayı düşünmedim Allah da göstermesin yanıltmasın kendimi bebeğime adadım onun sevgisi bana yetiyor herşey cinsellik vb degil başka şeylerde de sevgi bulabilirsin

CaresizBayan_8 internetten tanışma görücü usulü sayılmaz bu şekilde edebiyle evlenen ve mutlu olan binlerce kişi var. beyin başka kalp başka evlilik öncesi düşünülmesi gereken konular yaptığın tamamen karaktersizlik bu tarz yazıları okudukça hemcinslerimden tiksiniyorum!
      biraz empati yapmanı rica ediyorum eşin bunu yapsa kıyameti koparırdın eminim ! Eşinin karakterinin böyle olması onu aldatacağın anlamına gelmez, tabiki evli bir kadını kandırmak adına türlü güzel sözler söyleyecek bunu anlayamıyormusun? Şimdi sen eşinin böyle biri olduğunu yazdın diye haklısın konuş denmesinimi bekliyorsun yargılamayın diyerek cidden trajikomik yaptığın asla kabul edilir bir şey değil nasıl bir cesarettir bu anlamış değilim cidden eşin adına çok üzüldüm umarım gözünü açar ve senden kurtulur.