CaresizBayan_8 Aklım almıyor ya vallaha. Arkadaşım olmuyorsa boşan sonra git kimle ne istersen onu yasa niye evliyken ihanet ediyorsun hayret bişe.
Eşimi aldatıyorum!
CaresizBayan_8 ee boşan arkadaşım mutlu değilsen ahlaksızlığa da hemen bir kılıf buluyorsunuz …
CaresizBayan_8 sen baya baya eşini aldatıyorsun. Mutlu değilsen boşan! Aynısını eşin sana yapsaydı ağlaya ağlaya buraya yazardın. Kusura bakmayın evet kimsenin ne yaşadığını bilemeyiz ama ihanet beni tiksindiriyor
Şimdi bunu sana kocan yapsa kıyameti koparırdın eminim !! Hiç kimse aldatılmayı hak etmiyor allah akıl fikir versin diyecek başka bişeyim yok !!
- Düzenlendi
CaresizBayan_8 diğerleri gibi sakin bile konuşamayacağım ister cevap verirsin ister vermezsin ama okuduysan söz sahibine ulaşır. Bu yaptığın midesizlikten öte bir şey değil. Eminim şuan bunu o hiç sevmediğin kocan bile yapıyor olsaydı kıyameti koparırdın. Ayıp be!! Yargılamak ne haddime ama aldatmanın cinsiyeti, güzel tesellisi yoktur. Aldatmak aldatmaktır umarım, inşallah boşanırsınız da o adam daha fazla ayakta uyutulmaya devam etmez. Hamileyken 9 ay boyunca hiç bir sorun olmamasına rağmen eşimle cinsel hayatımız bitmişti ve iki tarafta bir sorun etmiyordu, evet arkadaş gibi olmuştuk ama arkadaşlığın bile bi derecesi vardır. Sizin evliliğinizde asker arkadaşı derecesi bile yok
Kalbiniz gibi geceler diliyorum
CaresizBayan_8 eşinin vebalini alıyosun sevmiyosan boşan .. uzaktan davulun sesi hoş gelir aldanma kimseye burada aynısını eşin yapsa aldatıldım diye ağlardın empati yap olurmu ?
CaresizBayan_8 haftada bir iliskiye girionuz diyemi bu baskasina gitme istegi 🥲 ayda bir iliskiye giren napsin ozaman
CaresizBayan_8 evli biriyle konusun birisi ne kadar iyi olabilir acaba kusura bakmayin ayni evi paylasmadiginiz surece karsidaki hep iyi olucaktir ve yasatiginiz yasamadan ölmiyeceksiniz…
Madem sevmiyorsunuz bosanma diye birsey var bosandiktan sonra ne yapiyorsan yap kimse 1 laf diyemez.
CaresizBayan_8 başka hesap açman kim olduğunu değiştirmiyor herkes anladı kim olduğunu yahu ben niye bu konuda ılımlı yaklaşamıyorum anlamıyorum. Mesela bu durum eşim böyle böyle yaptı diye anlatsan da sert çıkışırım çünkü İHANETİN BAHANESİ OLMAZ. Bu kadar net arkadaşım. Önceki dediğim şeyi aynen tekrarlıyorum bugün ruhunu okşar hoşuna gider yarın bedenini okşar o hoşuna gider. Çünkü cinsel anlamda da boşluktasın ve karşında ki adam senin evli olduğunu biliyor yani bekar bu ilişkiye girmeyim korkusu olmaz. Evli bir kadınla konuşan adam var karşında hadi boşandın onunla evlendin. İçinde hiç mi şüphe olmayacak bu adam ben evliyken benimle konuşuyordu hadi şimdi başka evli kadınla konuluyorsa diye. Evet yuva kolaylıkla kurulmuyor ama yanında ki adamın hakkına girme lüksün yok. Yazık adama hiçbir şekilde düzelmiyorsa konulacaksın bak böyle böyle olmuyor benim de ihtiyaçlarım var aynı evin içinde kardeş gibiyiz yollarımız ayrılsın diyeceksin. Büyük konuşmak istemiyorum ama yapmayın şöyle şeyler ya. Kimse ihaneti hak etmez. Boşanıp o adamla evlenmek hesabınıza gelmiyor bence belki maddi anlamda yetersiz ondan bu hareketi yapmıyorsunuz. Yoksa insan çoktan duygusal doyum sağlayan birinin yanında olurdu.
deleted77 sana katılıyorum yazık o adama. Bide kocam şöyle böyle diye adamı kötü gösterip yaptığını makul bişey gibi lanse ettirmeye çalışıyor bize yargılamayın linçlemeyin diyor alkış tutsak hoşuna gidecek herhalde
- Düzenlendi
bisadekahve boşanmak zor geliyor çünkü, cesaret edemiyor ama aldatmaya cesaret var . Adamın alın teriyle eve getirdiği ekmeği yiyip suyu içip arkasından bunu yapıyor. Kıyamet yakındır.
Nietzsche ya o adamın maddi imkanı yok ya yaşadığı yer küçük laf söz olur boşandı hemen birine gitti derler diye korkuyor ama dediğin gibi cesareti yok. Aciz insanlar inan bu toplumda evlat yetiştirmek gözümü korkutuyor. İnşallah kocasından çocuğu yoktur
@Nietzsche başlık tam içeriği anlatır olmuş 🤜🏻
bisadekahve evet boşanıp yeni evliliğe cesaret olmadığı için gizliden bu haltları yiyor. Gerçi konuştuğu adam evlilik içinmi konuşuyor sanki. Bizden ne istiyor onu anlamadım,istemediğin kocanla yaşamaya devam et sevgilinle de boşluğunu doldurmu diyelim.
CaresizBayan_8 kınamak istemiyorum. Allah eşimizi ailemizi çocuklarımızı sizin gibilerden uzak kılsın
CaresizBayan_8 BOŞAN
Nietzsche alkış tutup eşine tü kaka dememizi istiyor sanırım
Ne kadar basitsin ya bide utanmadan bunu dile getirebiliyorsun senin bu yaptığın ahlaksızlık umarım o adam bian önce senden kurtulur yazık adama senin gibi bir kadınla hala evli kaldığı için
- Düzenlendi
Iyi halt ediyorsun. Herkes bunun arkasına sığınsın ilgi yok desin her halti yesin sonra da yargılamayın desin. Evet cinsellik vs. Bunlar evliliğin temel taşı ama seviyorsan sayıyorsan orana sahip çıkmayı bilir kocan için elinden geleni yaparsın. Sen evli bir kadına yazan bi adam için herşeyi yapıp kocanı boşvermişsin. Yaşadığını yaşamadan ölmezsin unutma. Sen kocanı değil kendini aldatıyorsun kandırıyorsun.