Sırf bu soruyu sormak için üye oldum şu an 😂 3 yıldır evliyim fakat daha uzun süredir ilişkiye giriyoruz eşimle (çocuğumuzda var)ve ben ilk girişte çok zorlanıyorum sonra sıkıntı olmuyor. Eşim de sağ olsun yardımcı oluyor ön sevişmeyi uzatıyor falan ama ben vajinismus mu acaba doktora mı gitsem diyorum seninki keyifmus öyle olsa ilişki olmaz deyip dalya geçiyor ilk başta niye acıyacakmış gibi hissediyorum o zaman ?
Vajinismus nedir?
Nimess sanmıyorum vajinismus olduğunu bunun. Eğer o acı anı kısa sürüyor kolaylıkla ilişkinize devam ediyorsanız çoğumuzda vardır bu. Eğer uzun sürüyor kasıyor ilişkiden kaçıyorsanız o zaman olabilir sanırım bilenler gelir şimdi
KirmiziOjeli acımasın diye onun girmesine izin vermiyorum ben üstte oluyorum bazen buna da sinir oluyor gibi hissediyorum. İstek olayında da sıkıntı yok. İlk girişte herkesin acıyor mu ki ben kendimde sorun görüyorum valla 🙄
Nimess sende kesinlikle olmadığına eminim 🤷♀️
İnternette küçük bir araştırman ile fazlaca bilgi sahibi olabilirsin vajinusmus geçmişi olan biri olarak yazıyorum hatırlaması bile kötü.
İlk girişte yeterince ıslaklık ve ön sevişme süresi kısa ise genel olarak tüm bayanlarda acı olur.
Nimess yok o zaman alakası yok o çok başka bir durum
KirmiziOjeli psikolojik her halde başka bi sebepte bulamıyorum artık yine de sormak istemiştim sağ olun 😌
Nimess komik değil ciddi bir rahatsızlık.
deleted77 hastalığınıza gülmedim kendi acıma güldüm yanlış soruda sormuş olabilirim yani herkesin ilk girişte acıyor mu bilmiyorum belki ben fazla abarttım ve direk vajinismus muyum diye düşündüm internette daha öncede araştırdım fakat insanların tecrübesi internet bilgisinden dahi iyi bana göre. Yani ilk başta bunun yerine acınızı sorsaydım daha net cevaplar alabilirdim belki. Çünkü ön sevişmede uzun oluyor ıslalıkta oluyor ama ilk başta acı hissediyorum yanlış anlaşılmak istemem hiç bi rahatsızlıklada dalga geçmem ✌️