• Cinsellik
  • Çok heyecanlıyımmm 😁💃🏻💃🏻

el_ebruli hissettiklerini onunla paylaşabilirsin canım. Konuş bazı şeylerin karşılıklı olunca daha iyi atlatıldığını anlat. Birkaç kez sende onun yaptığı gibi yap bakalım o sana ne hissettirdiğini anlar o zaman

Esmerkiz arkadaşa sormuşsun ama ben de cevap vermek istedim, çekip gider korkusu neden olsun ki isteyen zaten kalır giden zaten istemiyordur o yüzden gider yolu açık olsun kaybetmekten korkup olmadığımız biri gibi davranmamalıyız zaten korktuğunuzu karşı taraf anlarsa vay halinize nasılsa bunu bildiği için herşeyi yapabilir

Esmerkiz hiç öyle bir kaygım olmadı eşim beni böyle sevdi böyle kabul etti ve hatta çok mücadele etti, ha istemez ise de kapının yolunu biliyordur 🤷‍♀️

KirmiziOjeli ben yadadim kustuk bi hafta konusmadim cunku her defasinda ben yanasiyordum konusma geregi duyyordum ve son kusmemizde haber vermeden ulke degistirdi inadi yuzunden gine benden bekledi bende konusmadim… siz olsaniz napardiniz ?bu arada dogusumuz yok cok iyiyiz sadece ikimizde cok kusuyorduk kirsak biyerleri bagirsak bundan iyidir biz susup konusmuyoruz bi evin icinde

Esmerkiz canım ben pek eyvallahı olmayan biriyim yani bi küslükte benden habersiz ülke değiştiren insan başka şeylerde yapmıştır veya yapmadıysa bile yapar diye düşünürüm. Öyle bi durumda asla affedeceğimi sanmıyorum bazen illa şiddet vs olması gerekmez bitmesi için. Kim haksızsa o adım atmalı ki ben haksız olduğum durumlarda bile atmıyorum yapım gereği böyleyim o yüzden eşim beni bilir ve dengeler. Sizde ise karakterleriniz aynı gibi maalesef ama adım atmayı bırakmalısınız her koşulda..

Esmerkiz yaaa habersiz ülke değiştirmek mi ?yani evlenince birlikte yasıyoruz ,birbirimize karsı sorumluluklar artıyor ,aile kuruyoruz ,nasıl ki suan anneme babama söylemeden biranda gitmem dogru olmaz cünkü onlara karsı sorumlulugumuz var bu da aynı sey .habersiz baska ülkeye gidiyosa zaten biseyler bitiyor sadece resmi olarak kalır. bana degildi yorumun ama dayanamadım üzüldüm ya .cok zor bu küslük degil

Rouge evet bencede turisti nikah yaptik maddi manevi korona illeti bizi mahvetti issizdik ikimizde bunalimdaydik kirmiyorduk birbirimizi kusmeyi tercih ediyorum sonuc boyle

Esmerkiz bi sans verdim belliki pek bi aile terbiyesi almamis bu arada ikinci evliligim

Laledmrrr 4 senedir evliyiz çok şükür hala her gün birbirimizi çok sevdiğimizi söyleriz. Böyle ufak küslükler girince birbirimizin değerini çok daha iyi anlarız ☺️