Kızlar eşimle neredeyse 10 gündür beraber olmadık. Bi 7-8 günü küs olarak geçti 3 gün önce barıştık ama haftasonu kayınvalidemlerin yazlığında olduğumuz için boş geçti. Sanki ilk defa yapacak gibiyiz ikimizde. Sabahtan beri arayıp akşama kendini hazırla deyip duruyor 🙈🙈🙈
Çok heyecanlıyımmm 😁💃🏻💃🏻
MonaRoka uuuu en sevdiğim uzun aralardan sonra gelen birleşmeler 🥰 regl bitimi bile efsane olur bende
CesurCivCiv benim reglim 5-6 gün sürüyor. Sanırım uzuuun zaman sonra en uzun ayrılığımız bu oldu 😅 heyecan dorukta 😬
MonaRoka kız o değilde nasıl o kadar küs kalabiliyorsunuz 🙈
deleted77 bende şuan küsüm, biraz kızdı bana sanırım eşim neredeyse beş gün falan olacak hala barışmadık, ben belki yumuşardim ama eşim hiç yanaşmıyor barışmak için gıcık şey 🙄😅
MonaRoka aynı evde o kadar küs kalmak neblim zor olmalı 🙈
el_ebruli Ben hiç yanaşmam toplan git derim aynı evde küs kalamam zaten öyle bir problem olsa eşim dayanmaz hayatta
MonaRoka evet her defasında benden bekliyor bu defa dedim içimden ben yanaşmim bakalım nolcak diye, olduğu bsiey yok adam ya yanasamyir yada yanaşmıyor artık bilemedim 🙄😅
deleted77 Benimki nasıl yapıyorsa dayanıyor çok gıcık yaa🙄🙄🙄
el_ebruli ayy topla eşyalarını git derdim net 😬
deleted77 hahaha evden gitmek benim için çok uç bişey ya. Öyle ciddi büyük bişey yapacak da öyle giderim sanırım 🙈😅
MonaRoka ay evet bazen diyorum çok kötü alıştırmisim farkında olmadan yaa🙄🙄 evlenmeden önce bı kurs falan mk gitseydim ne🤣🤣
Nasıl alışkanlığından vazgeçebilir acaba 🙈
el_ebruli yalnız giderim demiyorum gönderirim diyorum 😉 şükür 6 yıldır beni küstürecek bir şey yapmadı 🙏🏻
deleted77 ay pardon yanlış okumuşum 🙈😅
deleted77 Maşallah maşallah Allah daim ersin ❤️ sırrınız ne peki 😎
el_ebruli sır falan yok 🙈 ama en baştan bu güne kadar kolay biri değildim böyle alıştı birde hiç alttan alan olmadım herşeye hemen evet demedim demem karakterim böyle ☺️