Ay kızlar hayatımda ilk kez başıma geliyor
2 haftadır farkettim ki sık sık çişe gidiyorum ve az az yapıyorum (ilk bebemde bu hamilelik belirtisi vardı)
2 kez de midem bulandı istifra ettim. 3 gün öncesinde kahverengi akıntım oldu 1 gün sadece. Bu seferde aha yerleşme kanaması dedim 🤦🏻♀️Bide hafif akıntı var ve hiç hoş kokmuyor. Hamile olma ihtimalim yok çünki kol altı implant ile korunuyorum en güvenli şeylerden birisi. Bu seferde implant kaymış olabilir mi kolumda diyorum çok düşük ihtimal de olsa oluyormuş bu. Ama normal de eşimle korunmadığımızda oğluma hamile kalmam 1 yıl kadar sürdü. Kafamda deli sorular var test yapmalı mıyım ama implant ile de nasıl olamaz diyorum ya
Vajinal akıntı, koku, sık sık tuvalette çıkma 🤦🏻♀️
Natasha implanon kayması spiral gibi değil doktorun açıklamıştır aslında 🤷♀️ Oynasa acı oluşur anlarsın
- Düzenlendi
deleted77 Hayır açıklamadı, kayma olabileceğini bile belirtmemişti ben internette okudum oda tabi çok düşük ihtimalmiş. Dokunduğum zaman takılmış olan bölgeye impaltı hissedebileceğimi söylemişti ama ben zaten en başından beri hissetmediğim için bilemiyorum. Sabah arayıp danışacağım bakalım hayırlısı🤗
Natasha bu belirtiler psikolojikte olabilir emin olman için test yap
Natasha mide bulantısı kusma bende hamile değildim bu belirtileri yaşadım hamileyim zannettim test yaptım negatif çıkmıştı sık idrara çıkma eğer idrar yaparken ağrı sızı ve pembe gibi kan geliyoraa idrar yolu enfeksiyonudur
Natasha test yaptın mı peki ne çıktı