Hanmefendi Tazecikanne evet malesef sık sık başıma geliyordu doktora gittim batık dedi. Jiletle temizlediğin için oluyor ağda kullan dedi. Bir kaç senedir ağda ile temizliyorum olmuyor artık.
Tazecikanne Hanmefendi bende jiletle temızlıyorum ama yıllardır hiç başıma böyle birşey gelmemişti idrarımı yaparkende yanma oluyor oraya degdiği için yoksa idrar çıkış yanmasımı anlayamadım
Meyra Tazecikanne ben hic jilet kullanmadim agda kullaniyorum ve suan bende senin gibiyim.. bana surekli oluyor doktora gidiyorum fitil veriyor mikrop kapmis diyor.. iliskiye girmeden yikanmak cok onemli kasiya kasiya yara bile oldu benim krem verdi bide bana
Tazecikanne Meyra bende mikrop kaptığını ya da enfeksiyon olduğu için kaşıntıdan tahriş oldugunu düşündüm
Efuli12 Tazecikanne benimde olmuştu bariston kisti demişlerdi temizleyip akıtıyorlar kadınlarda boşalma işlevi bozulunca böyle birsey oluyor
Meyra Tazecikanne kasidikca kasirsin canim sonra yara oluyor ve sisiyor senin dedigin gibi.. bide benim doktorum dedi vucut jelleri de orayi tahris ediyor suyla yika sadece bir sure demisti
Tweetyy Tazecikanne ahahhaha☺️ Eczaneden travazol alıp kullanın kaşıntıyı keser. Böylelikle sizde kaşımamış olursunuz şişlikte iner😉😉😉
Tazecikanne Tweetyy emziren anneler kullanabılıyomu diye tereddütte kaldım duymuştum ama dün akşam bebegımın bepantholunden sürdüm çok az bi kaşıntı var şişlikte az bişey kalmış
Tweetyy Tazecikanne kullanabiliyo canım bepanthol iyi gelmez bi süre geçer gibi olur sonra tekrarlar sen dediğim kremi al günde 3 defa 2-3 gün kullan.
Tazecikanne Catwoman Tweetyy teşekkür ederim bilgileriniz içinde şişlik artık yok hiç kaşımadım ve şuan normal çok şükür 😊 ama aldırıp evde bulundurucam sagolun
Catwoman Tazecikanne ya benimde bi kac adet sonrası kaşıntı olmuştu, ped alerji yapti sandim sonra farkettim şişlik var. Ama benim yeri farklıydı mr falan çekildim sonra ameliyat oldum. İhmal etmeyin kist tarzı şeyler büyüme yapiyor
Tazecikanne Catwoman kist olsaydı inmezdı şişlik sanırım kaşımayı kesınce indi sagolun sizede geçmiş olsun 🌺