deleted77 Nietzsche hiç benlik değil aşırı enteresan olaylar 🙄 ben ana karaktere inanırım bir insan başta nasılsa kendini belli eder 🙏🏻
Olivetti Nietzsche cok kokuyor salata kafa diyorlar evde bana . Ama haftada 1-2 kez yapıyorum yoksa hemen kepekleniyor nefret ediyorum saçımın bu huyundan
Nietzsche Olivetti aman kepeklenmesinden iyidir ,spreyle falan kokuyu halledersin ,bende vitamin karışım yapıyorum haftada bir . Görsen senden beterim. Vitamin hapı kullanınca çişin kokar ya ,bildiğin B vitamini olarak geziyorum buram buram
Gizzemm Olivetti kız sirkeli suyu dökmek yerine şampuanına birkaç damla sirke damlatsana hem kokusu da olmuyor aynı etkiyi görüyorsun ben öyle yapıyorum
Limonlupopkek Düstügunde kalkarsan hayat guzeldir, karari ben veririm ve kadinlar sicak erkekler soguk sever kitaplarini aldim okumaya basladim.ben alirken kisisel gelisim kitabi diye almistim ama çoğu iliskiye yonelik .
Aspirin Limonlupopkek kitaplardan uyguladıklarn oldumu canım basıl işe yarıyormu aydınlat bizi kitabı bosa almayalım 🙂
papatya_ Aspirin Valla ne yalan soylıyım eskisi gibi kavga etmiyoruz kendime güvenim geldi ve kendime bakmaya başladım eşimde bunun farkında
Limonlupopkek Aspirin tamamen bitirmedim kiyapları. Soyleki kisinin kendini ve esini tanimasina yardimci oluyir bakis acim degisti. Kitaplarda cok guzel.konulara deginilmis. Capalama ve tuzlu suyu denemedim esim askerde geldiginde belki denerim.
Aspirin papatya_ kendime bakmaya basladım derken ne anlamda baktın gercekten merak ediyorum bende kendimi salmıs dırumdayım 2.doğumu yaptım 4ay önce. Kilom filn yok ama sort atlet geziom kişisel bakımlarımı geviktiriyorm vakit bulmadm için sacımı bile taramadan dolasıyorum 🤣 kendine güvenin nasıl geldi onuda merak ediyorum kitaptamı yazıyor telkin filan mı? Tuzlu suyu nasıl uyguladığını anlatırmısın birde
Gizzemm Lentlily duşunu aldıktan sonra 1 litre suya 1 yemek kaşığıydı sanırım tuz ekliyorsun sağ omzundan başlayıp sola kadar döküyorsun diye biliyorum denemedim hiç ama ben de çok duydum
Gizzemm -oylesine- diğer maddeleri okudum ben internette kitabın pdf halini bulabilirsiniz o maddelerde eşinize şöyle davranın böyle davranın tarzı şeyler yazıyor
Gizzemm Olivetti çok hafif kepek oluşuyordu saçlarımda hem de uzaması için sirke çok etkiliymiş ben de bir arkadaşta duymuştum birkaç damla damlatınca koku olmuyor en azından sirkenin kokusuna nasıl dayanıyorsun 😂
Olivetti Gizzemm kepekli gezmekten iyidir aşırı gür saçlarım var 2 gün yıkamasam kepekten geçilmiyor 😞😞😞
papatya_ Aspirin benimde 9 aylık bebeğim var canım bende salmış durumdaydım evde pijamalarla dolaşırdım saç hep topuzdu zaten çocuktan dolayı,bende şimdi sadece şort askılı değilde evde vücut hatlarimi belli edicek şeyler giyiyorum yuruyusum bile değişti kendimce spor yapıyorum niyeyse bi özgüven geldi kendimi beğeniyorum 😄eşime daha nazik davranıyorum ses tonuma dikkat ederek konuşuyorum kitaplarını daha almadım bu sadece tuzlu suyla oldu dişiliğini arttırıyor
papatya_ Aspirin duşumu alıyorum en son 1 litre suya 2 yemek kaşığı tuz koyuyorum sağ omzundan başlayarak vücuda sonra sol omzuma dokuyorum en son o suyla durulanıyorum vücudumda kaliyor yani haftada 1 yeterliymis
papatya_ Aspirin kendime bakıyorum derken öyle çok cilt bakımı falan değil ya haftada 1 yüzüme peeling yaparım o yani bide temizliğime dikkat ederim saçlarım belime kadar zaten banyodan sonra örerim eşim gelmeden açarım kaşlarımın şeklini degistirdim mesela kuaföre gitmeden niyeyse herşeyi umursamaz oldum yani kafama artık biseyi takmıyorum
Aspirin papatya_ tüm sorularıma vakit ayırıp cevap verdiğin için teşekkür ederim 😘 yeın dus alıp hemen deniycem tuzlu suyu 😍 birde gül sirkesi duydum internetten siprs ettim geldi onuda merak ediyorum etkisini henüz kullanmadm. İkisi bnm dişil enerjimi ucurur umarım 😁
saripapatya -oylesine- hayir kadinlar sag omuzdan sol omuza dogru döküyor 1 litre suya 2 yemek kasigi tuz. Ilk önce tuz oda sicaklik suda eritilip sonra istedigin derecede suyu ilave edip durulaniyorsun. Sag omuzdan sola dogru cok önemli
Olivetti deleted13 bu hiç iyi bişey değil 😏 en son kuaföre gittiğimde testere ile kesecekti saçlarımı 😏😏