Kızlar ya sorum şu. Herkes dio arkadaşlarım felan, evlilik en az 5, sene sürer diolar 5,seneden sonra sevgi ask biter dio doğru mu. Ben eşimi kaybetmek istemiyorum çünkü severek evlendik şuan bir kızımız var.1,buçuk senedir evliyiz aranızda uzun evlilik süren varmı.

Önemli olan saygının bitmemesi bence. Saygı olduğu yerde sevgi aşk devam eder.

Hskxn çok saçma sevgi herzaman olur anlaşabildikten sonra aşk biter belki ama sevgi saygı önemli 7 senelik evliyim

Sivasguzeli yanlıs anlamayin beni şuan esinizle ilk gündeki gibimisiniz. ☺nice senelere bu arada

Hskxn kimsenin ilişkisi bir degil basklarına bakarak bosuna huzurunu bozma sevginizi saygınızı huzurunuzu hep koruyun hiicc bisey olmaz o ilişkisi 5 sene sonra bitenler yerine eski insanlara böyle yıllardır evli olanlara bakın

Hskxn 4 yıldır evliyim ama öncesi de var evli gibi takılıyorduk zaten beraber yaşıyor sayılırdık . Herşeyimiz şuan evli olduğumuz gibi ortaktı maddi manevi. Benim eşime aşkım saygım sevgim hiç azalmadı . Onunda bana azalmadı bunu hissedebiliyorum . Ha bir süre sonra alışkanlık ve bağlılık aşkın önüne bir tık geçiyor ama bu da güzel bir şey .

Hskxn tabikide ilk günkü gibi heycan fln olmuyo ama sevgi olduktan sonra çocuklar olduktan sonra daha farkli daha güzel herşey arkadaşin abartmis dinleme olmucaksa 5 seneye kadarda olmaz

Hskxn bizim evlendikten bi kaç yıl sonra daha da arttı. 4. Senemize gireceğiz maşallahımız var. Ayrıca aşk bi süre sonra belki biter ama sevgi bakidir önemli olanda sevgi ve saygı zaten

Hskxn herks aynı şeyleri yaşayacak diye bir kural yok karşılıklı saygı sevgi hoşgörü olduktan sonra 5 yılla sınırlı kalmaz bunlara pek takılma evliliğinin tadını çıkar ailenle mutlu olmaya bak gerisini salla ya

Nişanlımla bizde çok kavga ederiz yakında düğünüm var ama ilk günkü gibi severiz birbirimizi. On yıldır beraberdik 😌 saygı varsa arada sevgi hic bitmez

Hskxn yok be canım biraz da tabi insandan insana değişiyor biz 8 yıldır evliyiz hala ilk günkü gibi heycan tutku devam ediyor çok şükür 😊