deleted77 evet ya yada bir ürünü markayı cok seversin o ülkeden cekilir falan😂garnier bende deniyim

Rouge Bende jietle temizeniyorum heryerimi bacaklarım fln çok pürüzsüz oluyo güzel oluyo ama özel bölge kararıyor sicilxeleniyir yine de yapıyorum başka çarem yok cnku onun ixjn de bisj kullaniyo musunuz onericehiniz bişi var mı

Rouge nasıl kullanıyorsun canım ıslak vücuda mi ondan sonra sadece durulamami yapıyorsun bide tüm vücuda kullanılıyor dimi

Brvnonk benimde basta öyleydi farkettim ki 2 gün ara koymazsam yada tüylerin yumusamasını beklemeden jilet vurursam sivilce yada tahris oluyor bunu dusta en son tüyler yumusadıktan sonra birde köpükle jilet kullanarak geçirdim suan öyle bir sorun yok birde camasırların kumasına dikkat ediyorum kararma falan olmasın diye

Survivor12 evet canım dusta sacıma maske sürdükten sonra yapıyorum maske beklerken peeling yapıyorum ıslak vücuda

ZRaporu bu tartışmayı sabitledi.

Rouge senden öğrenmem gereken ürünler var canım
          Burda ki ürünleri pek bilmiyorum

Brvnonk jilet uygulayacağınız yere onceden saç kremi uygulayıp yaparsanız çok kolay ve yumuşacık oluyor traş köpüğü den daha iyi.. Kıl dönmesi olursa yada atık güzelce kese yapın hicbirsey kalmiyor.

Queenlashes Hiç denememistim denemek lazım. Ya şampuan yada duş jeliyle yapiodum batık sivilce oluyo bende her türlü