strawberry bence en iyisi Gillette venus olan suyun altinda kaygaastirici jeli sayesinde gayet pratik oluyor. Baska birswye ihtiyac duyulmuyor
Temizlikte jilet kullananlar✋
Brvnonk özele gel canım
strawberry jilet çok çabuk çıkarıyor ya çıkarkende batıyor mecburen özel bölgede kullanıyorum hiç memnun değilim vücut için braun Silk-epil 9 kullanıyorum üstüne bazen jilet yapıyorum
strawberry valla 5 ay oldu felan düzenli bir şekilde ağda yaptırıyorum çok rahat ya jilet zor geliyor bana koku oluyor sanki kaşıntı felan ama ağda temiz iş en rahatı bnce
Sade_khve Yoo koku bende olmuyor ağda daha sıkıntı ben hayatta uzamış halde bekleyemem 😬
Yerli-yummymommy Bendede var epilatör ama jilet daha kolay geliyor 🤭
ZRaporu bende yapıyorum bu şekilde 😬
strawberry ağda jilete göre daha temiz oluyor 1 ay rahat oluyosun ama kuaföre gitmeye korkuyorum corona bitti şimdi bide uyuz salgını var direk temasla geçen bişey diye yoksa kesinlikle ağda
Rouge canım ben anlamadım baştan anlatır mısın tras köpüğü sürdün jiletle temizledin sonrasını anlamadm doveyi sürdükten sonra yıkıyor musun 🙈😂
Caniimmsss evet canım köpükledim jiletle tüyleri aldım bu ürünle cildimi ovusturarak dairesel hareketlerle peeling yapıyorum sonra yıkanıyor .tanecikli bir ürün ölü deriyi atmak ve batıkları engellemek yok etmek için o yüzden yıkamak sart ,yıkıyorum bitiyo sonrasında artık krem mi yag mı ne kullanıyosam onu sürüyorum .bunu illaha ki jiletten sonra kullanmaya gerek yok bazen once yapıyorum yada jilet kullanmadıgım zamanlarda da yapıyorum dedigim gibi amac ölü deri ve batıkları atmak haftada 1 yapıyorum
Rouge çok sağol canım 🥰😇
Rouge Bende bugün gidip aldım dovenin ama içeriği farklı bi de sen bacaklarını fırçaliyordun o fırçanin resmini atar mısın sana zahmet
Survivor12 umarım begenirsin canım [upl-image-preview url=//i.imgur.com/D68djWq.jpeg]
Rouge inşallah canım sağol bu arada