Gamzeninannesi yaşadıklarımı yazmışsın şuan… saat 5.30dan beri beşik başında okuyorum bunları ve çok zoruma gidiyor inan benimde.. az önce daha dk olmadı artık idrar torbam patlamak üzereyken rica ettim gider misin diye ve aldığım cevap ben ne zaman uyucam peki düşünebiliyor musun ‘ben ne zaman uyucam peki’ 5.21 de uyanmışım ☺️
Allah kalplerine hissettirsin. Elbette benim çocuğum ben bakmak zorundayım ve benim görevim. Tırnağı kırılsa benim canım yanar. İnan kalkıp bakmasın sıçtığı sıçtığı yerde kalsın ama bir iki beni anladığını belli eden söz söylesin yetecek.. ama davranıştansa söylediği sözler öyle burnumu sızlatıyor ki.. ne diyeyim bu saatte elimde telefon gözümden yaşlar aka aka benimle aynı sorunu yaşayan bir anneyle paylaşıyorum. Allah kalplerine hissettirsin ben fiziki anlamı geç duygusal olarak çok yorgunum.. Kendimi git gide yetersiz hissediyorum tek duam yavrum sağlıklı olsun
Böyle durumlarda asla kıyaslamak gibi olmasın rabbim kimseye yaşatmasın yaşayana da acil şifa versin; hasta çocukları düşünüp dua ederim ve yavrumun sağlığı için şükrederim sen de yap.. en azından yavrumuz için