Ayda, başlığı Duş jeli olarak değiştirdi.

Ayda parmolive Hindistan cevizli 💕 normalde çikolatalı seviyorum ama bu sefer bu denk geldi 😂

• Ayda bunu yanıtladı.

Akrep memnunu musunuz? Konuşub nasıl?

deleted77 ilk defa duyuyorum ismini? Kokusu nasıl? memnun musunuz?

Cikolatalikek ya bende pamolive almak istiyorum ama çok kararsızım memnun musunuz peki? Kokusu falan nasıl birde vucuta kokusu kalıyor mu?

Rouge içlerin de en çok hangisini beğendiniz peki?

deleted77 yaa yine mi hep bosa gidiyor bu öneriler 😂ama sende hakimsin ürünlere biliyosun bu benim cok hosuma gider 🤗.. köpügü gerçekten cok güzel suan dus yagı var bende kokusu müthiş ve yumos yumos yapıyor tr ye gelse keske

deleted77 ubuy turkey diye bi siteden aldım defalarca. Yurtdışından geliyor tabi. Kokuları mükemmeldi

Ayda çok çok memnunum bütün kokuları mükemmel. İnsanın yiyesi geliyor. Üzerimde de kalıyor kokusu

• Ayda bunu yanıtladı.

Ayda duş yagı olarak geciyor en cok dus yaglarını begendim yag diyince bildiğimiz yag aklına gelmesin köpürüyo falan jelin kurutmayan yumusacık yapan versiyonu kokusu da cokzel😂

• Ayda bunu yanıtladı.

Rouge sen bir alemsin ya 😀 bir deniyeceğim

Ayda yani ben yağ da kullanıyorum yumuşaklık yapan. O yüzden duş jeli yumuşaklık yapıyormu hiç bilmiyorum ama kokusu vs mükemmel belkide yumuşacık yapıyordur ama ben farketmiyorumdur yağdan sebep

• Ayda bunu yanıtladı.

Lancôme kullanıyorum şu an 🤗

• Ayda bunu yanıtladı.

Rouge bakım ürünleri ❣ ben 😍
                    Türkiye cidden iyi ürünleri getirmiyor canım 🤷‍♀️